Sinan Engin, Şampiyonlar Ligi kehanetiyle gündemde... "Beşiktaş 10 puanla en az 2. olur" demişti

Sinan Engin'in UEFA Şampiyonlar Ligi kuraları çekildiği tarihte Beşiktaş'ın bulunduğu C Grubu'yla ilgili yaptığı tahmin sosyal medyanın gündeminde... Siyah-Beyazlılar'ın eski futbolcusu ve idarecisi olan Engin, "Beşiktaş en kötü 2. olur" demişti ama Sergen Yalçın'ın takımı ilk 5 maçın hepsini kaybetti.

Beşiktaş'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 5'te 0 yapması sosyal medyada gündem oldu... Devler Ligi'nde grubu lider bitirme, yengisiz bitirme, en çok gol atma gibi rekorları elinde bulunduran Siyah-Beyazlılar, 5. maçında Ajax'a evinde 1-2 mağlup olarak taraftarlarını üzdü.

Beşiktaş'ın eski futbolcularından ve eski idarecilerinden Sinan Engin'in grup kuraları çekildiği zaman Beyaz TV'de yaptığı tahmin sosyal medyanın gündeminde... "Beşiktaş en kötü 2. olur" diyen Engin, "Dortmund'u yendi diyelim, gitti Ajax'a yenildi, sıkıntı yok. İçerde Sporting'i yendi, 6 eder, gitti Sporting'i deplasmanda da yendi 9, içerde Ajax'la berabere kaldı 10 puanla gruptan çıkar" yorumuyla gülümsetti.

SERGEN YALÇIN, AVRUPA'DA YİNE GALİBİYET SEVİNCİ YAŞAYAMADI

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, takımının başında Avrupa kupalarında galibiyet sevinci hasretini sürdürdü.

Beşiktaş, Yalçın yönetimindeki 7 Avrupa kupası maçında bir beraberlik ve 6 yenilgi yaşadı.

Yalçın yönetiminde geçen sezon UEFA Şampiyonlar Ligi eleme turunda PAOK'a deplasmanda 3-1 mağlup olan ve Avrupa Ligi'nde Portekiz'in Rio Ave takımıyla 1-1 berabere kalan siyah-beyazlı ekip, bu sezonki 5 Şampiyonlar Ligi maçını ise mağlubiyetle tamamladı.

Sinan Engin, Şampiyonlar Ligi kehanetiyle gündemde... "Beşiktaş 10 puanla en az 2. olur" demişti ile ilgili etiketler Beşiktaş UEFA Şampiyonlar Ligi Sinan Engin
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.