Sinan Çetin'den sonra Nil Karaibrahimgil ve Serdar Erener'in teknesinde bir skandal daha

Nil Karaibrahimgil’in teknesinde skandallar bitmiyor. Geçtiğimiz aylarda ünlü yönetmen ve yapımcı Sinan Çetin’in uluorta mayosunu değiştirdiği teknede bu kez Karaibrahimgil'in eşi Serdar Erener başroldeydi. 60 yaşındaki ünlü reklamcı Çetin, tekneden tuvaletini denize yaparak şaşkına çevirdi.

Geçtiğimiz aylarda Nil Karaibrahimgil ve Serdar Erener'in teknesinde eşi Rebekka Haas ile birlikte misafir olan ünlü yönetmen Sinan Çetin'i uluorta mayosunu değiştirirken görüntülenmişti. Önceki gün yine aynı tekne de başka bir skandal yaşandı.

 Sinan Çetin'den sonra Nil Karaibrahimgil ve Serdar Erener'in teknesinde bir skandal daha

2010 yılında nikah masasına oturduğu Nil Karaibrahimgil'le evliliğinden bir oğlu bulunan 60 yaşındaki Serdar Erener, yaşına yakışmayacak bir harekette bulundu.

SERDAR ERENER DENİZE TUVALETİNİ YAPTI

Bodrum Yalıçiftlik'te demirli teknesinde görüntülenen Erener, teknenin arka kısmına geçti. Etrafında demirli tekneleri umursamayan ünlü reklamcı, bir anda şortununun fermuarını açarak denize tuvaletini yapmaya başladı. Erener'in bu sorumsuz hareketi "Pes" dedirtti.

Sinan Çetin'den sonra Nil Karaibrahimgil ve Serdar Erener'in teknesinde bir skandal daha - Resim : 2


Lüks teknesinde tuvalet olmasına rağmen herkesin içinde tuvaletini denize yapmayı tercih eden Serdar Erener'in rahatlığı teknede yeni bir skandal yaşanmasına sebep oldu.

 

13.08.2018

Nil Karaibrahimgil'in teknesinde bir bayan ve bir erkek, çocuklarını dehşet verici bir şekilde dövmüştü.

14.06.2021

Teknede çalışanların gözü önünde çıplak halde mayo değiştiren Sinan Çetin, Takvim'e yakalandı.

02.08.2021

Ünlü reklamcı Serdar Erener, etrafı teknelerle doluyken tuvaletini denize yaptı.

Saklambaç / Doğan Savaş

Sinan Çetin'den sonra Nil Karaibrahimgil ve Serdar Erener'in teknesinde bir skandal daha ile ilgili etiketler Sinan Çetin Nil Karaibrahimgil Bodrum tekne serdar erener Yalıçiftlik
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.