Sinan Çetin'den oğlu Rüzgar için İtalya hamlesi!

Yönetmen ve yapımcı Sinan Çetin, oğlu Rüzgar Çetin'in Türkiye'de kalmak istememesi üzerine harekete geçti. Sinan Çetin rotayı İtalya'ya kırdı. Roma'da bir ev kiraladı. Orada yaşamaya başladı.

İstanbul Beşiktaş'ta aşırı hız yüzünden ekip arabasına çarparak polis memuru İsmet Fatih Alagöz'ün ölümüne neden olan Rüzgar Çetin'in Roma'ya yerleşmeye karar verdiği ortaya çıktı. 7.5 yıl hapis cezası alan Çetin'e ayrıca yurtdışı çıkış yasağı da konmuştu.

s-411c291fdd62148cdf6b1f21bce0d9a5e462be65

YASAK KALKACAK MI?

Çetin'in, ayrıca oğlunun da yaşayacağı bir ev satın almak istediği öğrenildi. Rüzgar Çetin'in yurtdışı çıkış yasağının kalkmasının ardından Roma'ya taşınacağı belirtildi.

Sinan Çetin'den oğlu Rüzgar için İtalya hamlesi! ile ilgili etiketler Sinan Çetin Roma İtalya Rüzgar Çetin yasak yurtdışı yasağı
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.