Sinan Akçıl'dan dikkat çeken Fazıl Say paylaşımı! "Bi dur be Fazıl!"

Dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say, takımı Fenerbahçe'nin Beşiktaş'a 4-2 yenilmesinin ardından Ali Koç'a seslenerek "Hemen gidiyorsun, bavulunu topla" diyerek sitem etti. Gündemle ilgili sık sık yorum yapan Say'a tepki gösteren Sinan Akçıl, "Fazıl Say'ın oturduğu yerden her şeye parmak sallaması beni biraz sıkmaya başladı. Sakinleş biraz, germe bizi. Umut ver yoksa umutsuz vaka olursun" dedi.

Dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say, Fenerbahçe'nin Beşiktaş'a 4-2 yenilmesinin ardından Ali Koç'a "Hemen gidiyorsun, bavulunu topla" diyerek sitem etti.

Say'ı paylaşımlarından rahatsız olan Sinan Akçıl ise sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

"Bİ DUR BE FAZIL!"

Twitter ve Instagram hesaplarından Fazıl Say'ı etiketleyerek paylaşımlar yapan Sinan Akçıl, "Bu Fazıl Say'ın oturduğu yerden her şeye parmak sallaması beni biraz sıkmaya başladı. 'Ali Koç git hemen', 'Cumhurbaşkanı git', bir hanımefendi için 'sifon çekin' vs. Bu üslup içinden geldiğim klasik müzik kültüründe yoktur. Bu adam bir enteresan. Sinirleri çok bozuk herhalde. Fazıl Say sakinleş biraz, germe bizi. Bir sal şu güzel ülkeyi. Zaten herkes gergin umut ver yoksa umutsuz vaka olursun" dedi.

 

Sinan Akçıl'dan dikkat çeken Fazıl Say paylaşımı! "Bi dur be Fazıl!"

Sinan Akçıl'dan dikkat çeken Fazıl Say paylaşımı! "Bi dur be Fazıl!" ile ilgili etiketler Sinan Akçıl Fazıl Say
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.