Sinan Akçıl ile evliliğinde sorunlar olan Burcu Kıratlı'dan flaş hamle! Boşanmaya karar verdi

2018'in Aralık ayında Amsterdam'da evlenip 9 ay sonra boşanan Burcu Kıratlı - Sinan Akçıl çifti geçtiğimiz yıl şubat ayında ikinci kez nikah masasına oturmuştu. Son dönemde evliliklerinde sorunlar yaşayan çiftten Burcu Kırtalı cephesinden flaş bir hamle geldi. 32 yaşındaki oyuncu Instagram hesabından eşininin soyadı olan 'Akçıl'ı kaldırdı. Kıratlı'nın bu hamlesi 'reklam mı?' sorusunu akıllara getirdi. İşte detaylar...

Boşandıktan sonra yeniden evlenen şarkıcı Sinan Akçıl ile oyuncu Burcu Kıratlı'nın yeniden boşanacağı konuşuluyordu. Yakın zamamda evlerini ayıran çift evliliklerini kurtartmaya çalıştıklarını ifade etmişlerdi.


Sinan Akçıl, son olarak evliliğiyle ilgili “Her evlilikte yaşanabilecek krizler bunlar. Her gün konuşuyoruz, çözmeye çalışıyoruz. Ben şu anda ikinci nikâh öncesi taşındığım 4. Levent’teki büyük daireyi Burcu’ya bıraktım, kendim ayrı bir yere geçtim. Ama sonuçta ne karar alırız şu anda bilmiyorum. Bu boşanma da olabilir, tekrar aynı çatı altında evliliğe devam etmek de olabilir. Burcu, iki kez âşık olup evlendiğim kadın. Bendeki yeri tartışılmaz. İkinci kez evlenecek kadar değer verdiğim bir kadın.” açıklamasında bulunmuştu.

Sinan Akçıl ile evliliğinde sorunlar olan Burcu Kıratlı'dan flaş hamle! Boşanmaya karar verdi

Burcu Kıratlı ise evliliği ve basında çıkan boşanma haberleriyle ilgili “Evet, şu an bir boşanma durumumuz var ama beklemedeyiz. Asla aldatma yok. Araya üçüncü kişiler girdi. Bizim derdimiz tamamen kendimizle. Derdimiz de iki kişilik, kavgamız da iki kişilik, aşkımız da iki kişilik. Birbirimize çok ağır yaşattığımız bir şey yok. Sadece bekliyoruz. Sonucunu da yakında göreceğiz.” demişti.

FLAŞ HAMLE!

Sinan Akçıl ile evliliğinde sorunlar yaşayan Burcu Kıratlı, Instagram hesabında yer alan “Akçıl” soyadını kaldırarak kararını belli etti. Geçen yıl şubat ayında ikinci kez nikah masasına oturan çiftin yine boşanma kararı aldığı öne sürüldü. Çiftin evliliklerindeki sorunları aşamadıkları iddia edildi.

Sinan Akçıl ile evliliğinde sorunlar olan Burcu Kırtalı'dan flaş hamle! Boşanmaya karar verdi

Evliliğindeki sorunlar nedeniyle zor bir süreç geçiren oyuncu Burcu Kıratlı'nın bu hareketi 'evliliklerini kurtaramadılar' şeklinde yorumlandı.

 

REKLAM MI?

Sinan Akçıl, yeni albümünü önümüzdeki günlerde piyasaya sürecek. Ayrılık haberlerinin albüm dönemine denk gelmesi 'reklam mı yapıyorlar' yorumlarına neden oldu.

İkinci kez evlendiği Sinan Akçıl’la yeniden boşanmanın eşiğine gelen güzel oyuncu Burcu Kıratlı, İrfan Kargı’nın yazıp yönettiği, Epizot Görsel Sanatlar ve Akademi Tiyatro işbirliğiyle sahneye konulan “Her Aşk Biraz Komiktir” adlı tiyatro oyunuyla yeniden izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

 

Sinan Akçıl ile evliliğinde sorunlar olan Burcu Kıratlı'dan flaş hamle! Boşanmaya karar verdi ile ilgili etiketler Burcu Kıratlı Sinan Akçıl Instagram Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.