Sinan Akçıl, Aleyna Kalaycıoğlu ile aşk yaşadığını itiraf etti

Oyuncu Burcu Kıratlı, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir davette eski eşi Sinan Akçıl ile sevgilisi olduğu iddia edilen Aleyna Kalaycıoğlu hakkında açıklamalarda bulunmuş ve ikilinin birlikte Paris’e gittikleri haberleri için, "Paris’e gitmelerinin işle ilgili olduğunu düşünüyorum. Aleyna daha önce annesiyle şarkı istemeye gelmişti, Sinan’a ‘abi’ diyordu" demişti. Burcu Kıratlı'nın bu sözlerini daha önce iki kez nikah masasına oturduğu Sinan Akçıl yalanladı.

Burcu Kıratlı, eski eşi Sinan Akçıl ile Survivor yarışmacısı Aleyna Kalaycıoğlu arasındaki aşk iddiasını yalanlayarak "Aleyna, Sinan'a 'abi' diyordu" demişti. Sinan Akçıl, Burcu Kıratlı'nın yalan söylediğini ifade etti. Gözler Burcu Kıratlı'dan gelecek açıklamaya çevrildi. İşte detaylar...


40 yaşındaki popçu Sinan Akçıl, Survivor yarışmasıyla adını geniş kitlelere duyuran 24 yaşındaki şarkıcı Aleyna Kalaycıoğlu ile birlikte ‘Yanımdadır’ adlı single çıkarmıştı. İkili, 2 hafta önce Aleyna Kalaycıoğlu’nun doğum günü kutlaması için baş başa Paris’e gidince haklarında aşk dedikoduları çıkmıştı.

Sinan Akçıl, Aleyna Kalaycıoğlu ile aşk yaşadığını itiraf etti

BURCU KIRATLI: ''ALEYNA, SİNAN'A 'ABİ' DİYORDU''

Sinan Akçıl’ın iki kez boşandığı Burcu Kıratlı, eski eşiyle Aleyna Kalaycıoğlu'nun Paris kaçamağı hakkında “Aleyna ile annesi daha önce şarkı istemeye gelmişlerdi, ‘Sinan abi’ diyordu. Hevesli bir kız, bence güzel bir iş birliği” yorumunda bulunmuştu.

Sinan Akçıl, Aleyna Kalaycıoğlu ile aşk yaşadığını itiraf etti

''GÜZEL BİR BİRLİKTELİĞE BAĞLADIK''

Burcu Kıratlı'nın bu sözleri Sinan Akçıl’ı kızdırdı. “Aleyna annesiyle zaten bir kez geldi. Asla abi falan demedi. Burcu yalan söylüyor” diyen ünlü popçu açıklamasının devamında ise Aleyna Kalaycıoğlu ile birlikteliğini doğrulayarak “Aşk haberlerinden hiç rahatsız değilim. Evet doğrudur, güzel bir birlikteliğe başladık. Çok da mutluyuz. Aleyna’nın her zaman arkasındayım. Çünkü yetenekli ve çalışkan bir kız.” ifadelerini kullandı.

 Sinan Akçıl, Aleyna Kalaycıoğlu ile aşk yaşadığını itiraf etti

2018'in Aralık ayında Amsterdam'da evlendikten 9 ay sonra boşanan, 2021 yılının Şubat ayında ikinci kez nikah masasına oturan oyuncu Burcu Kıratlı ile şarkıcı Sinan Akçıl geçtiğimiz Mayıs ayında yeniden boşanmıştı.

 

Sinan Akçıl, Aleyna Kalaycıoğlu ile aşk yaşadığını itiraf etti ile ilgili etiketler Aleyna Kalaycıoğlu Sinan Akçıl Burcu Kıratlı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.