Simona Halep'ten Tomljanovic karşısında müthiş geri dönüş

Avustralya Açık'ta 3. gün geride kaldı... Melbourne'e şampiyon olmaya gelen Simona Halep, az kalsın 2. turda veda ediyordu. Ev sahibi ülkeden Ajla Tomljanovic ile karşılaşan Rumen raket, son sti 5-2'den çevirdi ve adını 3. tura yazdırmayı başardı. Roland Garros şampiyonu Iga Swiatek ise sessiz ve derinden geliyor.

Teniste sezonun ilk grand slam turnuvası olan Avustralya Açık'ta 2. tur maçları oynandı. Kadınlarda dünya 2 numarası Simona HalepAjla Tomljanovic karşısında müthiş bir geri dönüşe imza attı.

Melbourne'de 2018'de final oynayan Romanyalı raket, bu yıl şampiyonluk için geldiği turnuvaya erken veda ediyordu... Hırvat asıllı bir Avustralyalı olan dünya 72 numarası Ajla Tomljanovic'e ilk seti 6-4 kaybeden Halep, 2. seti 6-4 kazanarak maçı karar setine taşıdı. Son sette 5-2 geriye düşen 29 yaşındaki yıldız rakibi maç için servis atarken servis kırmayı başardı ve skoru 5-2'den 5-7'ye getirerek bir üst tura yükseldi. İlk turda Lizette Cabrera'yı geçen Halep'in 3. turdaki rakibi Rus raket Veronika Kudermetova oldu.

2019 şampiyonu ve 3 numaralı seribaşı Naomi Osaka, 43. sıradaki Fransız raket Caroline Garcia'yı, 6-2 ve 6-3'lük setlerle 2-0 yendi. Amerikalı sporcu turnuvanın en güçlü favorisi olarak görülüyor. Son Roland Garros şampiyonu Iga Swiatek ise yoluna emin adımlarla devam ediyor. 19 yaşındaki Polonyalı tenisçi, İtalya'nın güzeller güzeli tenisçisi Camila Giorgi'yi 2-0 (6-2, 6-4) yenerek 3. tura çıktı. Swiatek'in 3. turdaki rakibi Fransız Fiona Ferro olacak.

Simona Halep'ten Tomljanovic karşısında müthiş geri dönüş
Iga Swiatek

NOVAK DJOKOVİC ZORLANDI

Erkeklerde son 2 yıl da dahil turnuvayı 8 kez kazanan Novak Djokovic, dünya sıralamasının 64. basamağındaki Amerikalı rakibi Frances Tiafoe karşısında zorlansa da tur atlamayı başardı.  Sırp raket, 3,5 saat sonunda korttan 3-1 (6-2, 6-7, 7-6, 6-3) galip ayrıldı.

6 numaralı seribaşı Alman yıldız Alexander Zverev, 15 numaralı seribaşı Pablo Carreno ve 18 numaralı seribaşı Grigor Dimitrov da 3. tur biletini aldı.

Avustralya Açık'ta yarın erkeklerin 2 numaralı seribaşı Rafael Nadal ile Michael Mmoh, 4 numaralı seribaşı Daniil Medvedev ile Roberto Carballes karşılaşacak. Kadınlarda ise 1 numaralı seribaşı Ashleigh Barty, Daria Gavrilova'nın, 4 numaralı seribaşı Sofia Kenin ise Kaia Kanepi'nin karşısına çıkacak.

Simona Halep'ten Tomljanovic karşısında müthiş geri dönüş ile ilgili etiketler Tenis avustralya açık Simone Halep Iga Swiatek
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.