Simit Sarayı'ndan büyük atak! Tam 85 mağaza...

Londra`da halihazırda 22 mağazası olan Simit Sarayı, ülkede faaliyet gösteren bir zincire ait 85 mağazanın hepsini birden satın almak için girişimlere başladı. Simit Sarayı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kavukcu, "85 mağazası olan bir zincirle görüşüyoruz. Gerçekleşmesi durumunda hepsini bir anda Simit Sarayı`na çevireceğiz" dedi.

Simit Sarayı'nın Londra'da 85 mağazası olan bir zinciri satın alması gündemde. Londra'da halihazırda 22 mağazası olan Simit Sarayı, ülkede faaliyet gösteren bir zincire ait 85 mağazanın hepsini birden satın almak istiyor. Satışın gerçekleşmesi durumunda Türk markasının Londra'da toplam mağaza sayısı 107'yi bulacak.

Dünya'nın haberine göre, Simit Sarayı Yönetim Kurulu Başkanı Kavukcu, Uludağ Ekonomi Zirvesi'nde yaptığı açıklamada, "Simit Sarayı markasıyla dünyanın en iyi lokasyonunda mağazalar açıyoruz. Bakery anlamında dünyada ilk 10'nun içindeyiz" bilgisini paylaştı.

"Global açılıma 2012 yılında başladık" diyen Kavukcu, "Şu anda Londra'da 22 mağazamız oldu. 85 mağazası olan bir zincirle görüşüyoruz. Dünyada iki ülkeye daha giriyoruz. Kenya'da da şube açıyoruz bu sene" ifadesini kullandı.

Simit Sarayı'ndan büyük atak! Tam 85 mağaza... ile ilgili etiketler Simit Sarayı Londra
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.