Simit 5 liraya çıkınca isyan etmişti! İmamoğlu simidi 9 liraya satıyor

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul'da simit fiyatının 5 liraya çıkmasına tepki göstermişti. Ancak çok geçmeden İBB iştiraklerinden Beltur'da bir simit fiyatının 9 TL olduğu ortaya çıktı. Ekrem İmamoğlu'nun simit çelişkisi sosyal medyada tepkilere neden oldu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla 5 lira olan simit fiyatına isyan etmişti.

Sosyal medyadan paylaşım yapan İmamoğlu, "İstanbul’da 100 gr simit: 5 TL oldu. 250 gr Halk Ekmek ise: 2 TL. İBB, artan maliyetlere rağmen 250 gr Halk Ekmeği bir süre daha İstanbullulara 2 TL’den sunacak." açıklamasını yapmıştı.

Simit 5 liraya çıkınca isyan etmişti! İmamoğlu simidi 9 liraya satıyor

İmamoğlu'nun bu paylaşımının üzerinden çok geçmeden Kemerburgaz Kent Ormanı'ndaki İBB iştiraklerinden Beltur'da bir simit fiyatının 9 TL olduğu ortaya çıktı. Ekrem İmamoğlu'nun simit çelişkisi sosyal medyada tepki çekti.

Simit 5 liraya çıkınca isyan etmişti! İmamoğlu simidi 9 liraya satıyor - Resim : 2

 

Simit 5 liraya çıkınca isyan etmişti! İmamoğlu simidi 9 liraya satıyor ile ilgili etiketler İstanbul Ekrem İmamoğlu BELTUR simit fiyatı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.