Tamer Karadağlı ve Simge Selçuk sevgili mi?

Tamer Karadağlı ve Simge Selçuk Cihangir'de objektiflere yakalandı. Gazeteciler tarafından çekilen fotoğraflar büyük merak konusu oldu. Karadağlı ve Selçuk'un sevgili olup olmadıkları araştırılan konular arasında. Peki, Tamer Karadağlı ve Simge Selçuk sevgili mi? Tüm detaylarıyla haberimizde...

Çocuklar Duymasın dizisinde Haluk karakterini canlandıran Tamer Karadağlı geçtiğimiz gün oyuncu Simge Selçuk ile Cihangir'de objektiflere yakalandı. Çıkan haberlerin ardından Karadağlı ve Selçuk'un sevgili olup olmadıkları araştırılmaya başlandı. Peki, Tamer Karadağlı ve Simge Selçuk sevgili mi? Tüm detaylarıyla haberimizde...

Tamer Karadağlı ve Simge Selçuk sevgili mi?

Usta oyuncu Tamer Karadağlı, 1993-1999 yılları arasında ''Ferhunde Hanımlar'' adlı dizide birlikte yer aldıkları Simge Selçuk ile önceki akşam Cihangir'de görüntülendi.

MUHABİRLERE TEPKİ GÖSTERDİ

Oyuncu Simge Selçuk ile görüntülendiğini fark eden Tamer Karadağlı, muhabirlere, ''Ben sizin sevgilinizi soruyor muyum? Yoksa hayatınızda kimse yok mu?" şeklinde tepki gösterdi. Ardından, ''Bizi tutmayın artık, yeter.'' diyerek uzaklaştı.

'TAMER BENİM HER ŞEYİM'

Tamer Karadağlı ile yıllar önce birlikte yer aldıkları ''Ferhunde Hanımlar'' dizisinin ardından aralarında aşk dedikoduları çıkan Simge Selçuk verdiği bir röportajda, '' Tamer benim tanıdığım ilk erkekti. Çok özeldi. İlk aşktı. Aşkımız 6 yıl sürdü. Benim babam gibi, ağabeyim gibi, sevgilim gibi, her şeyim gibi.'' şeklinde konuşmuştu.

Tamer Karadağlı ve Simge Selçuk sevgili mi? - Resim : 2

SİMGE SELÇUK KİMDİR?

Oyuncu Simge Selçuk 43 yaşında ve Ankaralı olan bir oyuncudur.Bu zamana kadar hiç bir filmde rol almayan oyuncu sadece kariyerini dizilerle sürdürmüş ve halen sürdürmektedir.1975’li isim Üniversite eğitimini Ankara’da bulunan Bilkent Üniversitesi’nde okumuştur.Boyu 1.72 cm’dir. 

Lise bitmesinin ardından hemen oyunculuk yapmaya başlamış olan isim daha henüz 17 yaşındayken Ferhunda Hanımlar adındaki dizide rol almıştır.Bir yandan dizinin çekimleri nedeniyle kamera karşısında bulunurken bir yandanda eğitimini sürdürmüştür. 

Bir dönem tiyatro oyunlarında da oynamış olan isim ardından ise Tiyatroyu bırakarak sadece dizilerde rol almaya başlamıştır.Tiyatro’da hep aynı şeylerden sıkıldığını belirtmiş ve daha farklı oyunlarda roller almak istemiştir. 

Alışveriş yapmayı seven oyuncu genellikle en çok ayakkabı ile çanta almaktan hoşlanıyor.Alışverişe gittiği zaman mağazalarda dolaşmayı seven oyuncu alacağı ürünü hemen seçmeyi başarıyor.Moda’nın geçici olduğunu düşünen oyuncu insanın kendine yakışan bir stil ile hareket etmesinin doğru olduğunu söylüyor. 

DİZİ VE FİLMLERİ

1993 – Ferhunde Hanımlar 1995 – Cicek Taksi 1996 – Gurbetciler 1999 – Ayrilsakta Beraberız 2000 – Evdeki Hesap 2002 – Bir Tatli Huzur 2004 – Aliye 2006 – Acemi Cadi 2007 – Kader 2008 – Küçük Kadınlar 2011 – Avrupa Avrupa 2012 – Goc 2014 – Güzel Köylü 2015 – Göç Zamanı 2017 

TAMER KARADAĞLI KİMDİR?

Tamer Karadağlı, 24 Mayıs 1967 tarihinde genç bir anne babanın ilk evladı olarak Ankara’da doğdu. Aslen Azeri kökenli Kars Sarıkamışlıdır. İlkokula başlamadan ailesi ile birlikte ABD’ye yerleşen Tamer Karadağlı, İlkokula Amerika’da başladı, Lise yıllarına kadar Amerika’da yaşamış sonra Türkiye’ye dönmüş ve TED Ankara Koleji’ne yazılmış; İkizler burcu erkeği olan Tamer Karadağlı’nın kendi deyimi ile Türkiye’ye geldigi ilk yıllar biraz zor geçti, dayanamayıp Amerika’ya dönen Karadağlı lise sonda kesin dönüş yaptığı Türkiye’de Çankaya Lisesi’nden mezun oldu. Sinema sevdası o yıllarda basladı. Daha sonra Bilkent Üniversitesi Sahne ve Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümünden mezun oldu. 

İlk filmini 1993 yılında çevirdi. TRT‘de yıllarca oynayan “Ferhunde Hanımlar” dizisinde Dr. Selçuk rolü ile ün kazandı. Üniversite yıllarında başladığı seslendirme işini başarı ile devam ettirdi. Robert De Niro, Marlon Brando‘nun gençliğini, Al Pacino, Antonio Banderas, Michael Madsen, Kevin Kostner, Clint Eastwood, Mel Gibson, George Clooney gibi sanatçıları seslendirdi. 

1200 bölüm süren kaliteli bir TRT yapımı olan Ferhunde Hanımlar dizisindeki Dr. Selçuk rolünden sonra Tamer Karadağlı için İstanbul macerası “Çocuklar Duymasın” adlı dizisindeki “TAŞ FIRIN” Haluk rolü ile ile başladı. 

Tamer Karadağlı, 8 farklı İngilizce lehçesini konuşmaktadır. Hala Çocuklar Duymasın adlı dizide rol almaktadır.Reklam filmlerinde de yer alan Karadağlı, oyunculuk dışında bir çok ünlü oyuncunun seslendirmesini de yaptı. 

2012 yılının başında Yönetmen koltuğuna da oturan Tamer Karadağlı, “Süpertürk” adlı bir film çevirdi. Murat Serezli’nin de oynadığı filmde Tamer Karadağlı hem Yönetmen hem de oyuncu.

Seslendirme sanatçısı Arzu Balkan ile 30 Kasım 2002 de evlenip, 24 Nisan 2007de boşandı. 2 Temmuz 2006’da kızları Zeyno dünyaya geldi. 

Tamer Karadağlı’nın TST Gıda ve Su Sanayi adlı şirketi var. Ayrıca Türk Patent Ensitüsü‘nden su sektöründe kullanılmak üzere ‘Suna’ ve ‘Artı’ markalarını koruma altına aldırdı. Faaliyetlerine devam eden şirketi küçük yatırımlarla büyütmeye çalışıyor.İki tane Harley Davidson motosikleti var vakit buldukça onlarla geziyor. 

 

 

Tamer Karadağlı ve Simge Selçuk sevgili mi? ile ilgili etiketler Tamer Karadağlı simge selçuk sevgili mi
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.