Simge Sağın'ın Mauro Icardi sevinci!

Simge Sağın, Aşkın Olayım şarkısıyla özdeşleşen Galatasaray'ın yıldız ismi Mauro Icardi'nin sarı kırmızılı takımla yeniden anlaştığını duyunca sevinç çığlığı attı. Sağın, Icardi'ye seslenerek ''Şarkıyı 1 milyara tamamlayalım Icardi'ciğim" dedi.

Ünlü şarkıcı Simge Sağın, Nişantaşı City's'de görüntülendi.

ICARDİ'YE SESLENDİ!

Snob Magazin'in haberine göre; gazetecilerin sorularını yanıtlayan ünlü şarkıcı, seslendirdiği 'Aşkın Olayım' şarkısı ile özdeşleşen Galatasaray'ın yıldız ismi Mauro Icardi'nin yeniden sarı-kırmızılı takımla anlaştığını duyunca sevinç çığlığı attı.

Sağın, "Ben çok sevindim. Benim şarkım daha çok çalacak. Şarkıyı 1 milyara tamamlayalım Icardi'ciğim" dedi.

Icardi ile eserin müzik listelerinde üst sıralarda yer almasına Sağın, "Bazı şeyler bazı şeyleri tetikliyor. Hayatınızda enerjisi güçlü ve başarılı biri size dokunduğunda siz de bir şey tetikleyebilir. Şarkının değerinin bulmadığını düşünmüyordum ama öyle bir şey oldu ki üstünün üstü oldu. 7'den 70 herkes dinliyor" şeklinde konuştu.

Ünlü şarkıcı Simge Sağın, Galatasaray'ın Spor Toto Süper Lig 2022-2023 sezonunun şampiyonluk kutlamasında Mauro Icardi ile Aşkın Olayım şarkısını birlikte seslendirmişti.

Simge Sağın'ın Mauro Icardi sevinci!

Simge Sağın'ın Mauro Icardi sevinci! ile ilgili etiketler Simge Sağın Mauro Icardi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.