Simge Sağın'a Bendeniz'den Galatasaray tepkisi: Rezil Beşiktaşlı

Spor Toto Süper Lig 2022-2023 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, kupayı kaldırdı. Şampiyonluk kutlamalarına birçok şarkıcı katılıp taraftarları ve futbolcuları coşturdu. Kutlamalara Mauro Icardi ile özdeşleşen 'Aşkın Olayım' şarkısının sahibi Simge Sağın da katıldı. Sağın ile Icardi, dillerden düşmeyen o şarkıyı birlikte seslendirdi. Beşiktaşlı olduğu bilinen Simge Sağın'a şarkıcı Bendeniz'den tepki geldi.

Spor Toto Süper Lig 2022-2023 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, evinde Fenerbahçe'yi 3-0 mağlup ettiği derbinin ardından kupayı kaldırdı.

Derbi bitiminden sonra kutlamalar yapıldı. Galatasaray'ın yıldızlaşan isimlerinden Mauro Icardi, eşi Wanda Nara'dan olan iki kızı ve şarkıcı Simge Sağın ile sahaya çıktı. Sağın ile Icardi birlikte 'Aşkın Olayım' şarkısını seslendirdi.

Simge, "Çok şaşkınım, beklemediğim bir şey oldu. Şarkı 5 yıl önce çıktı, Galatasaray tribünlerinde çok sevildi. İnanılmaz bir yolculuğa çıktı şarkı, önüne geçilemedi. Mauro Icardi ve Galatasaray'ın daveti üzerine burada oldum. Heyecandan kalbim yerinden çıkacaktı. Burada olmak çok keyifli. Bir sanatçı olarak ilk kez böyle bir şey başıma geliyor. Tarifsiz duygular içerisindeyim. Galatasaray camiasını tekrar tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

BENDENİZ'DEN SİMGE SAĞIN'A 'REZİL' YORUM!

Beşiktaşlı olan Simge Sağın'ın Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamasına katılmasına takipçilerinin yanı sıra şarkıcı Bendeniz'den de tepki geldi. Simge'ye isyan eden Bendeniz, "Rezil Beşiktaşlı" yorumunu yaptı.

 

 
Simge Sağın'a Bendeniz'den Galatasaray tepkisi: Rezil Beşiktaşlı ile ilgili etiketler Simge Sağın Bendeniz
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.