Simge Sağın ile Metin Hara sevgili mi?

Simge Sağın ile Metin Hara sevgili mi? Dünyaca ünlü Brezilyalı model Adriana Lima ile yaşadığı birliktelik sonrasında adını duyuran Metin Hara, ayrılığın nedenini açıkladı. Metin Hara'nın verdiği seminerlerde tanıştığı şarkıcı Simge Sağın'la, yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi. İki isimden açıklama gelmemesi sonrasında, hayranları iddiayı araştırmaya başladı. İşte Simge Sağın ile Metin Hara sevgili mi? Merak edilen detaylar haberimizde...

Simge Sağın ile Metin Hara sevgili mi? Metin Hara'nın verdiği seminerlerde tanıştığı şarkıcı Simge Sağın'la, yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi. İki isimden açıklama gelmemesi sonrasında, hayranları iddiayı araştırmaya başladı. Dünyaca ünlü Brezilyalı model Adriana Lima ile yaşadığı birliktelik sonrasında adını duyuran Metin Hara, ayrılığın nedenini açıkladı. İşte Simge Sağın ile Metin Hara sevgili mi? Merak edilen detaylar haberimizde...

Adriana Lima’yla yaşadığı ilişkiyle adını tüm dünyaya duyuran Metin Hara’nın, aşk acısı kısa sürdü. Yazarın, seminerlerinde tanıştığı Simge Sağın’la, yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi. Bir aydır sık sık gözlerden uzak buluşan çiftin, birbirlerini tanıma aşamasında oldukları konuşuluyor.

İkilinin, birlikteliklerini şimdilik sadece yakın çevrelerine söyledikleri öğrenildi. Dört yıl birlikte olduğu aranjör Ozan Bayraşa’dan ayrılan şarkıcı ve yazarın, dışarıda buluşmaktan çekindikleri de söyleniyor. Hara’nın Instagram’dan Simge’yi takip etmesi, şarkıcının ise etmemesi dikkat çekiyor.

Simge Sağın, evlenecekleri konuşulan Ozan Bayraşa’dan, geçtiğimiz yıl ayrılmıştı.

Simge Sağın ile Metin Hara sevgili mi? ile ilgili etiketler Adriana Lima Metin Hara Simge Sağın
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.