Simge Sağın, İbrahim Tatlıses'i kendi şarkısıyla ağlattı! İbo Show'da duygusal anlar

İbrahim Tatlıses'in yıllar sonra ekrana döndüğü program İbo Show'da bu hafta duygu dolu anlar yaşandı. Murat Dalkılıç, Ebru Yaşar, Ersay Üner ve Simge Sağın bu haftaki konuklardı. Simge Sağın, İbrahim Tatlıses'in eski bir şarkısı söylerken Tatlıses, gözyaşlarına boğuldu.

İbo SHow'un 1 Mayıs 2021 yeni bölümünde konuklar Murat Dalkılıç, Ersay Üner, Ebru Yaşar ve Simge Sağın'dı.

1 Mayıs akşamı Star Tv'de yayınlanan İbo Show yeni bölümde popçu Murat Dalkılıç, İbrahim Tatlıses'e dönerek; " Biz aslında bu akşam sizin şarkılarınızı hep birlikte seslendirmek istemiştik" dedi.

Simge Sağın, İbrahim Tatlıses'i kendi şarkısıyla ağlattı! İbo Show'da duygusal anlar

Bunun üzerine söz alan güzel şarkıcı Simge Sağın, "Ben sizin "Bir Ayrılık Şarkısı Seç" adlı şarkınızı her yerde seslendiriyorum. Ancak sizin huzurunuzda bu program söyleyeceğim hiç aklıma gelmezdi" dedi. Bundan sonra Simge Sağın, İbrahim Tatlıses'in bu şarkısını söyledi.

Simge Sağın, İbrahim Tatlıses'i kendi şarkısıyla ağlattı! İbo Show'da duygusal anlar - Resim : 2

İmparator lakaplı sanatçı İbrahim Tatlıses ise Simge Sağın şarkıyı söylerekn göz yaşlarına boğuldu. Tatlıses, daha sonra Simge Sağın'a eşlik etti.

Simge Sağın, İbrahim Tatlıses'i kendi şarkısıyla ağlattı! İbo Show'da duygusal anlar - Resim : 3

Simge Sağın, İbrahim Tatlıses'i kendi şarkısıyla ağlattı! İbo Show'da duygusal anlar ile ilgili etiketler İbrahim Tatlıses Murat Dalkılıç Simge Sağın Ebru Yaşar Ersay Üner ibo show
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.