Şimdi Sıra TV8'de! Günlük Dizi Rekabetine Canım Annem de Katıldı! Canım Annem Konusu Nedir?

Günlük dizi furyasına katılan son proje Canım Annem oldu. TV8'de hafta içi her gün yayınlanacak olan Canım Annem iddialı bir hikaye ile geliyor. Yapımcılığını Saran Studios ve Stellar Yapımın üstlendiği Canım Annem konusu nedir? İşte Canım Annem Oyuncuları...

Canım Annem dizisi konusu ve hikayesi ile günlük diziler rekabetine katılıyor. Birçok izleyici özelliklele Kanal 7'de yayınlanan Emanet, Fox TV'de yayınlanan Kırık Hayatlar gibi dizileri sevmişlerdi. Şimdi sıra tv8'de... Yeni yayın döneminde hafta içi her gün ekrana gelecek olan Canım Annem dizisi oyuncuları ve hikayesi ile ilgi çekiyor.

Canım Annem Konusu ve Oyuncuları şimdiden merak konusu oldu. Dizinin müzikleri ise tanıdık bir isme emanet. Murat Evgin'in müzikleri ile katılacağı Canım Annem'in başrollerini ise Erol Gedik ve Selin Sezgin yer alıyor.

Şimdi Sıra TV8'de! Günlük Dizi Rekabetine Canım Annem de Katıldı! Canım Annem Konusu Nedir?

Canım Annem Konusu Nedir?

İkiz kardeşlerin annelerini kaybetmesiyle başlayacak Canım Annem hikayesi bir dram olarak hafta içi her gün izleyicisi ile buluşacak. Anne sevgisi ve özleminin anlatılacağı dizi gündüz kuşağına alternatif bir soluk getirecek.

Canım Annem Oyuncuları...

Canım Annem oyuncuları arasında usta isimlerin yanısıra birçok genç yetenek de yer alıyor. Selin Sezgin ve Erol Gedik'in başrol oynayacağı dizide Özlem Savaş, Faruk Pakiş, Serdar Yıldırım, Dilara Büyükbayraktar, Kayra Zabçı, Emin Önal, Funda Eskioğlu, Jülide Güven, Yavuz Pekdiker, Belma Mamati, Nihan Tüfekçioğlu, Metin Yıldırım, Cansın Mısırlı ve Gece Işık Demiral oynayacak.

Selin Sezgin Kimdir?

Canım Annem'in başrolü Selin Sezgin kimdir sorusu da izleyicinin merak konusu oldu. Selin Sezgin, Ankara doğumludur. 20 Haziran 1990n doğumlu olan Selin Sezgin daha önce Elif dizisinde oynamıştır.

 

Şimdi Sıra TV8'de! Günlük Dizi Rekabetine Canım Annem de Katıldı! Canım Annem Konusu Nedir? ile ilgili etiketler canım annem konusu oyuncuları
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.