Paşinyan: Yetişin Karabağ elden gidiyor

Dağlık Karabağ'da Azerbaycan ordusu karşısında bozguna uğrayan Ermenistan büyük panik yaşıyor. Halkı cepheye çağıran Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan'ın şimdi de Kırım Ermenileri'ne umut bağladığı ortaya çıktı. 150'den fazla gönüllünün Kırım'dan Erivan'a uçtuğu öğrenildi.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Ermenistan, işgal ettiği Dağlık Karabağ'da her gün çok sayıda askerini kaybediyor. Savaşacak asker bulamayan Ermenistan Başbakanı Paşinyan'ın, dünyanın her yerinden paralı askerler istediği biliniyor.

PAŞİNYAN YIRTINIYOR: YETİŞİN KARABAĞ  ELDEN GİDİYOR!

Paşinyan'ın, tüm ülkelerdeki Ermenileri arayarak, ”Yetişin Karabağ elden gidiyor!” diyerek para ve asker istediği öğrenildi.

Büyük bir panik yaşayan Paşinyan ve hükümetinin şimdi de, Kırım Ermenileri'ne umut bağladığı ortaya çıktı.

Kırım'dan gelen 150'den fazla gönüllünün, Rusya üzerinden Akmescit Havaalanı'ndan Erivan'a uçtuğu öğrenildi.

ERMENİSTAN ŞİMDİ DE KIRIM ERMENİLERİ'NE UMUT BAĞLADI!

Kırım Yeniden Yapılanma Derneği (ARK) uzmanları, Ermenistan'a gönüllü yollama sürecinin kişisel olarak "Kırım lideri" Sergei Aksionov tarafından desteklendiğini ve bu faaliyetin başlatıcısının sözde "Dağlık Karabağ Cumhuriyeti"nin eski "Başbakanı" Anushavan Danielyan olduğunu söylüyor.

Yıl başından beri Kırım'dan gelen 150'den fazla "gönüllü" Rusya üzerinden Akmescit havaalanından Erivan'a uçtuğu ve bu "gönüllülerin" bir kısmı halihazırda savaşa katıldıkları belirtiliyor.

 

 

Paşinyan: Yetişin Karabağ elden gidiyor ile ilgili etiketler Ermenistan Kırım Azerbaycan Savaş Nikol Paşinyan cephe dağlık karabağ
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.