Silivri'de doğalgaz borusu patladı!

Silivri'de doğalgaz boru hattında henüz bilinmeyen bir nedenle patlama meydana geldi. Olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi.

Silivri'nin Akören köyüne 5 kilometre uzaklıktaki Gazitepe bölgesinde araziden geçen doğalgaz boru hattını bir kepçenin yanlışlıkla delmesi sonucunda patlama meydana geldi.

Saat 17.30 sıralarından meydana gelen patlamanın ardından yangın çıktı.

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine, Avcılar, Mimarsinan, Çatalca ve Silivri itfaiye gruplarından 12 araç ile 45 personel sevk edildi. 

Gazın kesilmesinin ardınan çıkan yangın kontrol altına alındı. 

Yangının söndürülmesi için çalışmalar sürüyor. 

İBB AÇIKLAMA YAPTI

İBB'den yapılan açıklamada, "Risk ortadan kalktı, İstanbul'un doğalgazını etkileyen bir durum yok. Yangın gazın kesilmesiyle kontrol altına alındı." ifadesi kullanıldı.

SİLİVRİ BEDELİYE BAŞKANI AÇIKLAMA YAPTI

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar yaptığı açıklamada, "Güvenlik araçları burada. Şu anda gazın çıktığı görüntüsünü görüyoruz. Kontrol altına alınmış görünüyor. Güvenlikle kontrol altına alınmış. Herhangi bir can kaybı yok. Yerleşim yerlerine kesinlike uzak. Tehlikeli bir durum görünmüyor" ifadelerini kullandı.

Silivri'de doğalgaz borusu patladı! ile ilgili etiketler Silivri doğalgaz patlaması
GÜNÜN VİDEOSU

Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı!

Slovakya Başbakanı Robert Fico’ya yönelik silahlı saldırı anının görüntüleri ortaya çıkarken, saldırganın 71 yaşındaki Slovakyalı şair ve aktivist Juraj Cintula olduğu belirtildi. Fico’nun ameliyatında ise 3 saat geride kaldı.