Şilili yıldız Beşiktaş yolunda!

Şili basınından Beşiktaş'la ilgili gündeme bomba gibi düşen bir iddia geldi. Siyah-beyazlıların Barcelona'da forma giyen Arturo Vidal için teklif yaptığı öne sürüldü.

Yaz transfer dönemini ezeli rakipleri Galatasaray ve Fenerbahçe'ye oranla daha sessiz geçiren ve üst üste yaşanan sakatlıkların moralleri iyice bozduğu Beşiktaş, bir transfer iddiasıyla Şili basınının gündemine geldi. AS gazetesinin Şili edisyonu, siyah-beyazlıların Barcelona'da forma giyen dünyaca ünlü futbolcu Arturo Vidal'i kadrosuna katmak istediğini yazdı.

Gazetenin okuyucularıyla paylaştığı özel habere göre Beşiktaş yönetimi, 32 yaşındaki orta saha oyuncusuna yıllık 4 milyon euro önererek Serie A devi Inter'den daha yüksek bir maaş teklifinde bulundu. Barça ile 2021 yazına dek sözleşmesi bulunan yıldız ismin geleceğiyle ilgili nihai kararını ise önümüzdeki günlerde vereceği belirtildi.

Şilili yıldız Beşiktaş yolunda! ile ilgili etiketler Şili Inter Transfer Barcelona
GÜNÜN VİDEOSU

Amasya Et Entegre Merkezi'nde skandal görüntüler! Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler

Amasya Kral Et Entegre Merkezi'nde çekildiği belirtilen hayvana işkence görüntüleri sosyal medyada infial yarattı. Görüntülerde hayvana eziyet ettiği belirlenen 5 kişi gözaltına alındı.