Sıla'nın katilinin suç kaydı görenleri hayrete düşürdü: Çocuk yaşta yapmadığı kalmamış!

Giresun'da 16 yaşındaki Sıla Şentürk'ü boğazından keserek öldüren 21 yaşındaki Hüseyin Can Gökçek'in suç kaydı görenleri hayrete düşürdü. Hırsızlıktan bıçaklamaya pek çok suça karışmış olan katilin Sıla'nın ailesini de defalarca arayarak tehdit ettiği öğrenildi.

Sabah'ta yer alan habere göre çocuk denilecek yaşta suç işlemeye başlayan Sıla'nın katil zanlısı 21 yaşındaki Hüseyin Can Gökçek'in özellikle geçtiğimiz yıl birçok hırsızlık olayına karıştığı belirlendi.

Ankara'da yaşayan Hüseyin Can Gökçek'in lise yıllarda sınıfındaki kız arkadaşı adına onun fotoğraflarıyla Instagram'da sosyal medya hesabı açtığı, kız arkadaşının fotoğrafıyla erkekle mesajlar gönderdiği ortaya çıktı. Olayın ortaya çıkmasının ardından kız arkadaşına küfreden daha sonra da kız ve ailesinin şikayeti üzerine karakolluk oldukları belirlendi.

ANKARA'DA AVM'DE HIRSIZLIK YAPTI

Hüseyin Can Gökçek'in geçen yıl Ankara'da bir alışveriş merkezindeki teknoloji mağazasından iki sarj aleti, bir spor mağazasının da koşu ayakkabısı çalarken yakalandığı belirlendi. Tekstil mağazasından da mont çaldıktan sonra yakalanan zanlının, olay yerine gelen polislere direndiği bu suçla ilgili de hakkında işlem yapıldığı öğrenildi.

 

İŞYERİNE GİDERKEN ARKADAŞINI BIÇAKLADI

Hüseyin Can Gökçek'in sabıkaları bunlarla da sınırlı kalmadı. Katil zanlısının arkadaşı M.U.A'nın işyerine giderken onunla tartıştıktan sonra arkadaşını bıçakla yaraladığı, hakkında soruşturma açıldığı öğrenildi.Bir alışveriş merkezi önünde de vatandaşlardan sigara isteyen Hüseyin Can Gökçek'in kendisine sigara vermeyen bir kişiyi de darp ettiği bundan dolayı hakkında işlem yapıldığı öğrenildi. Hüseyin Can Gökçek'in 10 ayrı suç kaydı içerisinde Sıla'ya yönelik "çocuğun cinsel istismarı" kaydının da yer aldığı öğrenildi.

 

 

SILA'NIN ANNESİNİ BABASINI VE HALASINI SÜREKLİ TEHDİT ETMİŞ

Sıla Şentürk'ü katleden Hüseyin Can Gökçek'in olay öncesinde tüm aileyi tehdit ettiği DE öğrenildi. Hala Hayriye Öztürk, cinayetten önce zanlının Sıla'yı, anne Asiye, baba Bekir ve kendisini tehdit ettiğini belirterek, yaşananları anlattı.

 

"4-5 KEZ BENİ DE TELEFONLA ARAYIP KÜFÜRLER SAVURDU"

Hayriye Öztürk, "Sıla ondan uzaklaşmak ve tehditlerinden sakınmak için yurtta kalmaya karar vermişti. O katil kızımızın ailesini telefonla arayarak tehdit ediyordu. Şikayetçi olduk ve tutuklandı. 4-5 kez beni de telefonla aradı ve bana küfürlü tehditler savurdu. Ben ise ona "Ateş olsan cirmin kadar yer yakarsın" dedim"

Sıla'nın katilinin suç kaydı görenleri hayrete düşürdü: Çocuk yaşta yapmadığı kalmamış! ile ilgili etiketler Hırsızlık Giresun bıçaklama sıla şentürk hüseyin can gökçek suç kaydı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.