Silahlı Trump yanlıları Virginia'da toplanmaya başladı

ABD Başkanlığı için gün sayan Joe Biden'ın yemin töreni için Washington DC'deki Kongre binası önünde hazırlıklar sürerken, silahlı Trump yanlılarının da Virginia eyaletinin başkenti Richmond'da toplanmaya başladığı bilgisi ajanslardan son dakika olarak geçilmeye başlandı.

ABD’de Virginia eyaletinin başkenti Richmond‘da, Trump yanlısı silahlı gruplar "Lobi Günü"nde toplanmaya başladı.

FBI'DAN 200 ŞÜPHELİ AÇIKLAMASI

Bu arada Joe Biden’ın göreve başlamasına 2 gün kala FBI, 20 Ocak’ta yapılacak yemin töreninde olay çıkarması muhtemel 200’den fazla şüpheli belirlediklerini duyurdu. 

FBI Direktörü Chris Wray, Biden’ın yemin törenine yönelik silahlı protesto çağrıları da dahil olmak üzere internette yer alan çok sayıda konuşmanın izlendiğini açıkladı.

Potansiyel tehdit ihbarlarını da dikkate aldıklarını söyleyen Wray, Başkan Yardımcısı Mike Pence'e verdiği güvenlik bilgilendirmelerinde de, başkent Washington'daki protestolar ve mitinglerdeki şiddet potansiyeli konusunda endişeli olduğunu vurguladığını ifade etti. 

 

Silahlı Trump yanlıları Virginia'da toplanmaya başladı ile ilgili etiketler ABD Trump Richmond virginia Joe Biden

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.