Sıla'dan esprili gönderme!

Sıla sahneden yaptığı evlilik açıklamasıyla magazin gündemine oturmuştu. Sıla bu sefer ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla esprili bir göndermede bulundu.

Birkaç ay öncesine kadar oyuncu Ahmet Kural ile evlilik yolunda ilerleyen bir ilişki sürdüren Sıla sürpriz bir şekilde bu ilişkiyi sonlandırmış ve sonrasında da yaptığı imaj değişiklikleriyle magazin gündeminden inmemişti. Şimdilerde On’dan Kalan Şarkılar’ konseptiyle Ege Turnesi’nde bulunan Sıla sahneden yaptığı evlilik açıklamasıyla haber olmuştu. Arkadaşlarının düğünleriyle ilgili açıklamalarda bulunan ve sonrasında da bu haberlerin veriliş şekli yüzünden babasının annesini arayarak ‘Kızımız evleniyor mu?’ şeklinde sorular sorduğunu söyleyen Sıla, evliliğin kendisinden şimdilik uzak olduğunu açıklamıştı.

Sıla'dan esprili gönderme!SÜPÜRGELİ PAYLAŞIM

Sıla bir yandan böyle bir tempoda koştururken bir yandan da sosyal medya paylaşımları üzerinden hayranlarıyla buluşuyor. Çoğunlukla renkli ve esprili paylaşımlar yapmaya özen gösteren Sıla, bu defa bir süpürgenin üzerinde adeta uçarcasına poz verdi ve ‘Cadı’ların simgesi olarak bilinen uçan süpürgelere gönderme yaparak; “Bazen saklayamadığımız doğrudur” notunu düştü. Şarkıcının bu fotoğrafına gelen yorumlardan biri de ‘Senden olsa olsa tatlı cadı olur’ şeklindeydi…

Sıla'dan esprili gönderme! ile ilgili etiketler Sıla paylaşım
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.