Sıla ve Yalın düet yapacak! Şarkıları yeni yılın ilk günü yayınlanacak...

Türk müziğinin iki efsane ismi Sıla Gençoğlu ve Yalın, sosyal medya hesaplarından yayınladıkları düetlerle büyük beğeni toplayınca harekete geçti. İki başarılı şarkıcı, "Ver O Zaman Gömleklerimi" isimli şarkılarını yeni yılın ilk günü hayranlarının beğenisine sunacak.

Sosyal medyada yaptıkları düetlerle beğeni toplayan Sıla ve Yalın hayranları için yılbaşı sürprizi hazırladı. Dostlukları 20 yıl öncesine dayanan ünlü şarkıcılar "Ver O Zaman Gömleklerimi" isimli yeni bir şarkıya imza attı. Sıla ve Yalın söz ve müziğini birlikte yaptıkları şarkı için önümüzdeki günlerde stüdyoya girecek.

Sıla ve Yalın düet yapacak! Şarkıları yeni yılın ilk günü yayınlanacak...

BODRUM'DA KLİP ÇEKECEKLER

İkili şarkının klibi için de beraber kamera karşısına geçecek. Şarkının Bodrum'da çekilecek video klibini Murathan Özbek yönetecek. "Ver O Zaman Gömleklerimi" yeni yılın ilk günü tüm dijital platformlarda yerini alacak.

 

Sıla ve Yalın düet yapacak! Şarkıları yeni yılın ilk günü yayınlanacak... ile ilgili etiketler Yalın Ver O Zaman Gömleklerimi Sıla
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.