Sıla ve Hazer Amani'nin yeni görüntüsü ortaya çıktı!

Arabada sarmaş dolaş görüntüleri ortaya çıkan şarkıcı Sıla Gençoğlu ve MasterChef programında jüri üyeliği yapan Hazer Amani'nin lokantada çekilen fotoğrafları ortaya çıktı.

Sözcü'nün haberine göre, Geride bıraktığımız akşam Beşiktaş'ta trafikte seyir halinde görüntülenen aracın içerisinde Ahmet Kural'la yaşadığı şiddet olaylarıyla gündemde olan şarkıcı Sıla Gençoğlu ve ünlü şef Hazer Amani vardı. İlk görüntülendiklerinde adeta yarı baygın bir şekilde görülen ikili kısa bir süre sonra içinde bulundukları aracın şoförü tarafından uyarıldı.

BAŞ BAŞA YEMEK YEDİLER

Sıla ve Hazer Amani'nin magazin gündemine bomba gibi düşen görüntülerinin ardından ikilinin Sarıyer'deki bir et lokantasında baş başa yedikleri iş yemeğinin görüntüsü ortaya çıktı. Sıla'nın kameraya yansıyan görüntüsünde son derece samimi bir ortamda keyifli bir sohbet yaptığı görülüyor.

Sıla ve Hazer Amani'nin yeni görüntüsü ortaya çıktı!

AŞK İDDİALARINI YALANLADI

Evli olmasına rağmen Sıla ile sarmaş dolaş görüntülenen Hazer Amani, yaptığı açıklamada "Fotoğrafı yeni gördüm. Aşk iddialarının alakası yok. Bir proje hakkında destek almak için bir araya geldik. Yakında proje haberleri çıkacak ve öğreneceksiniz. Sıla beni Bomonti'ye bıraktı. Onun evine gitmedik." dedi.

Sıla ve Hazer Amani'nin yeni görüntüsü ortaya çıktı! ile ilgili etiketler Sıla Gençoğlu Hazer Amani
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.