16 yaşındaki Sıla, zorla nişanlandığı genç tarafından vahşice öldürüldü! Valilikten açıklama geldi!

Giresun'da 21 yaşındaki Hüseyin Can Gökçek isimli bir cani, ailesinin zoruyla kendisiyle nişanlanan 16 yaşındaki Sıla Şentürk'ü bıçakla boğazından keserek öldürdü. Olay anında evde olan yatalak babanenin çığlıklarına koşan komşular korkunç manzara ile karşılaştı. Cinayet ile ilgili açıklama yapan Giresun Valisi, "Cinayet zanlısı kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı, süreci hassasiyetle takip ediyoruz." dedi.

Giresun'un Erikliman köyünde sabah saatlerinde babaannesine ait evde kalan 16 yaşındaki Sıla Şentürk, bir süre önce ailesinin nişanlandırdığı Hüseyin Can Gökçek ile bilinmeyen nedenle tartıştı.

BOĞAZINI KESİP EVDEN KAÇTI

Gökçek, yanında getirdiği bıçakla Şentürk'ün boğazını kesti. Küçük kız, kanlar içinde kalırken, Gökçek ise evden kaçtı. Aile fertlerinin olmadığı evde işitme ve konuşma engelli babaanne, durumu komşularına ifade edip, yardım istedi. Çevredekilerin ihbarı üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

16 yaşındaki Sıla, zorla nişanlandığı genç tarafından vahşice öldürüldü! Valilikten açıklama geldi!

ZAVALLI SILA HAYATINI KAYBETTİ

Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Sıla Şentürk'ün hayatını kaybettiği belirlendi. Şentürk'ün cansız bedeni, savcılık incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

16 yaşındaki Sıla, zorla nişanlandığı genç tarafından vahşice öldürüldü! Valilikten açıklama geldi! - Resim : 2

KAÇARKEN HAVALİMANINDA YAKALANDI

Hüseyin Can Gökçek ise il dışına çıkmak için gittiği Ordu- Giresun Havalimanı'nda polis ekiplerince yakalandı. Giresun İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro ekiplerine teslim edilen Gökçek'in sorgusu sürüyor.

GİRESUN VALİSİNDEN AÇIKLAMA

Türkiye'yi sarsan korkunç cinayetle ilgili Giresun Valisi Enver Ünlü'den açıklama geldi.

Enver yaptığı açıklamada "Bugün bir cani tarafından hayattan koparılan Sıla Şentürk kızımızı kaybetmenin acısını yaşıyoruz. Cinayet zanlısı kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı, süreci hassasiyetle takip ediyoruz. Evladımıza Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyorum."

16 yaşındaki Sıla, zorla nişanlandığı genç tarafından vahşice öldürüldü! Valilikten açıklama geldi! - Resim : 3

 

 

16 yaşındaki Sıla, zorla nişanlandığı genç tarafından vahşice öldürüldü! Valilikten açıklama geldi! ile ilgili etiketler Giresun sıla şentürk hüseyin can gökçek

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.