Sıla Şahin'in çıplak fotoğrafları çalındı!

Sıla Şahin'in çıplak fotoğrafları çalındı. Almanya'nın çok satan gazetelerinden Bild'de yer alan haberde 32 yaşındaki Şahin'in uygunsuz fotoğraflarının sızdırıldığı belirtildi. Alman televizyonlarında oynadığı dizilerle adını duyuran oyuncu Sıla Şahin’in çektirdiği çıplak fotoğrafları çalındı. Fotoğrafları bir hacker tarafından çalınan oyuncu büyük sıkıntı yaşıyor.

Doğum heyecanı yaşamaya başlayan Sıla Şahin günün konularından biri haline geldi. Almanya'da yaşayan ve ülkede en bilinen Türk oyunculardan biri olan Sıla Şahin, siber saldırıya maruz kaldı. 6 aylık hamile olan Şahin'in avukatına talimat verdiği belirtildi. Alman televizyonlarında oynadığı dizilerle adını duyuran oyuncu Sıla Şahin’in çektirdiği çıplak fotoğrafları çalındı.

Sla_Sahin_sansursuz_cplak_fotograf_Hacker_soku_yasadsfas

SILA ŞAHİN'İN ÇIPLAK FOTOĞRAFLARI ÇALINDI

2011 yılında erkek dergisi Playboy’un Almanya edisyonuna çıplak pozlar vererek, “Playboy’a soyunan ilk Türk” olan Sıla Şahin, Almanya’nın gündeminde. 6 aylık hamile olan 32 yaşındaki Şahin hakkında bir habere imza atan Bild gazetesi, genç oyuncunun siber saldırıya maruz kaldığını aktardı.

Gazetenin haberinde, Şahin’in bu gelişme ile şok olduğu belirtilirken, siber saldırganların Şahin’in uygunsuz fotoğraflarının internet üzerinde paylaşıldığı açıklandı. Doğum için gün sayan Şahin, Avusturyalı kaleci Samuel Radlinger ile evlenmiş ve eşinin kariyerine devam ettiği Norveç’te yaşamaya başlamıştı.

Alman basınında yer alan haberlere göre Şahin, avukatına talimat vererek fotoğrafların kaldırılması için işlemleri başlattı.

SILA ŞAHİN KİMDİR?

Sıla Şahin (d. 3 Aralık 1985; Berlin-Spandau), Türk kökenli Alman aktris ve fotomodel.

Almanya'da tanınmasına en büyük katkısı olan işi Ayla Özgül adı ile Alman televizyon dizisi olan Gute Zeiten, schlechte Zeiten'da rol almasıydı.

Sıla Şahin'in babası da bir aktördür ve günümüzde Charlottenburg'ta yaşamaktadır.

Şahin 2011 yılının Mayıs ayında ünlü Playboy dergisinin Alman edisyonuna nü pozlar verdi ve kapak kızı oldu. Böylelikle Şahin, derginin kapağında yer alan ilk Türk-Alman kadın oldu.

1,71 m boyunda olan Sıla Şahin ayrıca üç dil konuşabiliyor: Almanca, İngilizce ve Türkçe.

Haziran 2016'da Samuel Şahin-Radlinger ile evlenmiştir.

Sıla Şahin'in çıplak fotoğrafları çalındı! ile ilgili etiketler sıla şahin çıplak fotoğrafları sıla şahin çıplak fotoğraf sıla şahin çıplak
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.