Sıla, kendisine teklif edilen serveti reddetti

Türk pop müziğinin en sevilen isimlerinden Sıla, Bodrum'da açılan yeni bir beach'in gece kulübünden gelen 6 konserlik teklifi reddetti. Konser başına 150 bin TL alan güzel şarkıcı, bir serveti elinin tersiyle itmiş oldu.

Kendi bestelerini kendisi yapan ünlü popçu Sıla, güzelliğiyle de sanat dünyasının en güzel kadınlarının başında geliyor. Şarkıları milyonların dilinde olan ve konser verdiği mekanları tıka basa doldurmayı başaran Sıla, son olarak Bodrum'da yeni açılacak bir beach'in gece kulübünden teklif aldı.

sAla

KONSER BAŞINA 150 BİN TL ALIYOR

Duymayan Kalmasın'ın haberine göre mekanın işletmecileri 36 yaşındaki sanatçıya, 6 konserlik teklif yaptı. Ancak ünlü popçu, bu teklifi hiç düşünmeden reddetti ve “Ben gece kulüplerinde sahne almıyorum” dedi. Öte yandan Sıla'nın konser başına 150 bin TL aldığı öğrenildi.

Sıla, kendisine teklif edilen serveti reddetti ile ilgili etiketler Konser Sıla 150 bin tl reddetti
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.