Sıla kendi doğum gününde sevgilisi İlker Kaleli'ye aşkını haykırdı

Ünlü şef Hazer Amani’yle 11 aylık evliliklerini sonlandırdıktan sonra kalbini oyuncu İlker Kaleli'ye kaptıran şarkıcı Sıla, 41. yaşını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutladı. Sıla, sevgilisine olan aşkını bir kez daha gözler önüne serdi.

Şarkıcı Sıla, Ocak 2020'de aşk yaşadığını inkar ettiği ünlü şef Hazer Amani ile nikah masasına oturmuştu. 11 aylık evlilik geçtiğimiz aylarda sona erdi, Sıla ve Hazer Amani 15 dakika süren davayla tek celsede boşandı.


Sıla kendi doğum gününde sevgilisi İlker Kaleli'ye aşkını haykırdı

Boşanmanın ardından Sıla, kalbini kendisinden 4 yaş küçük oyuncu İlker Kaleli'ye kaptırdı. İkilinin aşkları çıktıları Bodrum tatilinde kiraladıkları villada görüntülenmeleriyle belgelenmişti. Geçtiğimiz haftalarda ise çift, aşk pozlarını sosyal medyadan yayınlayarak ilişkilerini ilan ettiler.

Sıla - İlker Kaleli

AŞKLARINI İLAN ETTİLER

Sıla, sevgilisinin yanağını okşadığı siyah beyaz fotoğrafın altına, 'Diyecek afili söz çok; fakat söze ne hacet. Konu sen olunca afili olan kalbim. Şu canımın cansın İlker Kaleli' diye yazdı...İlker Kaleli’yse Sıla’nın göğsünde uyuduğu fotoğrafı, 'Gelirmiş... Bazen biri gelirmiş kalbin en kıymet köşesine... Bilmediğim, canımdan can bir yere Sıla' diye yazıp, paylaştı.

Sıla İlker Kaleli

Dün, şarkıcı Sıla 41. yaşını kutladı. Kaleli'nin elini tuttuğu kareyi sayfasında paylaşan Sıla, altına şu notu düştü: ''O tuttuğun elim değil, kalbim. Eğildikçe değdim içime. Geçen zamanın ardından baktım. Hanın kapılarını kapattım. Buralara varana dek yel de esti, kasırga da vurdu. Sen olursan bir kırk yıl daha deviririm gibi bir cesaret var şimdi içimde. O baktığın gözüm değil, kalbim. Ve sen bana bu hayatın armağanısın. 40 sene bekledim. Şükranla... Doğum günüm kutlu olsun."

Sıla kendi doğum gününde sevgilisi İlker Kaleli'ye aşkını haykırdı - Resim : 4

 

Sıla kendi doğum gününde sevgilisi İlker Kaleli'ye aşkını haykırdı ile ilgili etiketler İlker Kaleli Hazer Amani Doğum günü Sıla
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.