Sıla, İlker Kaleli'ye olan aşkını anlattı

İlker Kaleli ile mutlu bir birliktelik sürdüren şarkıcı Sıla, 'Can Şengün ile Sıkı Fıkı' programına konuk oldu. İlişkisi hakkında konuşan Sıla'nın , “İlker’e bağlandım, net. Bağlanmak çok güzel bir şey, çünkü sahip çıkmak vardır temelinde” şeklindeki romantik sözleri ise gündem oldu.

Ünlü şef Hazar Amani ile 11 aylık evliliğini sonlandırdıktan sonra geçtiğimiz yaz oyuncu İlker Kaleli (37) ile aşk yaşamaya başlayan şarkıcı Sıla (41), konuk olduğu 'Can Şengün ile Sıkı Fıkı' programında ilişkisi hakkında konuştu.

''İLKER'E BAĞLANDIM''


Bağlanmakla ilgili konuşan şarkıcı, "Bağlanmak diye bir duygum var elbette... İlker’e bağlandım mesela, net. Müziğe ve edebiyata da bağlandım. Bağlanmak çok güzel bir şey, çünkü sahip çıkmak vardır temelinde... Sahip çıktığınız şeyler özeldir ve sahip çıkmak mesela çok iyi gelir" açıklamasını yaptı.

Sıla, “Müzik aşkınız nereden geliyor?” sorusuna ise “İçten geliyor sanıyorum. Çünkü çok küçük yaşlarda başlayan bir şey bu. Bence herkesin kendini ifade ettiği özgür bir alan var. Ben de sanırım şarkı yazarak kendimi ifade ediyorum. Şarkı sözü yazmayı seviyorum ve sadece şarkı söyleyen bir müzisyen olmak istemezdim. Biliyorsunuz, sahnede bu işi bir kez yapan herkesi yakalayan bir ateştir” cevabını verdi.

Sıla, İlker Kaleli'ye olan aşkını anlattı ile ilgili etiketler İlker Kaleli Sıla Gençoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.