SIla, 'İlişkim yok' dediği Okan Can Yantır'la görüntülendi!

Şarkıcı Sıla, Ahmet Kural'la olan ilişkisinin bitmesine sebep gösterilen Okan Can Yantır ile birlikte görüntülendi.Objektiflere yakalanan ikili büyük panik yaşadı.

Ahmet Kural ile Sıla’nın aşkı sekiz ay kadar sürmüş, ikili evlilik haberi beklenirken geçen ocak ayında ayrıldıklarını açıklamıştı. Ünlü şarkıcının adı bu gelişmeden birkaç hafta sonra Dilan Çiçek Deniz’in eski sevgilisi Okan Can Yantır ile anılmaya başlamıştı. Çift, önceki gün Asmalımescit’te objektife yakalandı.

KOŞARAK KAÇTI

Son sürat kaçtılarYantır’dan birkaç dakika sonra buluştukları restorandan çıkan Sıla, flaşlar patlayınca bir an duraksadı.

Ardından “İyi akşamlar” deyip koşar adım Yantır’ın bulunduğu otomobile yöneldi. İkili son sürat köprü yoluna girdi. Araç Kalamış’ta bir siteye girdi.

5ac769d0b699de1df4aafc57

5ac769d0b699de1df4aafc51

SIla, 'İlişkim yok' dediği Okan Can Yantır'la görüntülendi! ile ilgili etiketler Okan Can Yantır Ahmet Kural Dilan Çiçek Deniz Sıla
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.