Sıla Doğu kimdir, kaç yaşında, ne yaptı, tahliye mi oldu, hala hapiste mi?

Dilan Polat ve Engin Polat, suç örgütü kurmak ve yönetmek gibi bir çok suçlamalarla gözaltına alınmış ve ardından tutuklu yargılanmak üzere cezaevine gönderildi. Aynı davada Sıla Doğu da tutuklular arasında yer alıyordu. Son gelişmelerin ardından 'Sıla Doğu serbest mi?' veya 'Sıla Doğu hala hapiste mi?' gibi sorular arama motorlarında sıkça araştırılıyor. Peki, Sıla Doğu kimdir, kaç yaşında, ne yaptı, tahliye mi oldu, hala hapiste mi? Ayrıntılar haberimizde...

Lüks yaşam tarzlarıyla gündemden düşmeyen Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin "kara para aklama", "vergi kaçırma" ve "örgüt kurma" suçlamalarıyla tutuklanmasının ardından aynı davada, Dilan Polat'ın kardeşi Sıla Doğu da tutukllanmıştı. Bu gelişmelerin ardından, internet kullanıcıları "Sıla Doğu serbest mi?" veya "Sıla Doğu hala hapiste mi?" gibi soruları sıkça aramaktadır. Peki, Sıla Doğu kimdir, kaç yaşında, ne yaptı, tahliye mi oldu, hala hapiste mi? İşte, Sıla Doğu son durumu...

Sıla Doğu kimdir, kaç yaşında, ne yaptı, tahliye mi oldu, hala hapiste mi?

SILA DOĞU KİMDİR?

Sıla Doğu, 6 Mayıs 1996 tarihinde Adana'da dünyaya gelmiştir. 1,75 metre boyunda ve 53 kilo ağırlığındaki Doğu, Boğa burcudur.

Ünlü sosyal medya fenomeni Dilan Polat'ın kardeşi olan Sıla Doğu, sosyal medya platformlarında 2 milyonu aşkın takipçiye sahiptir. Hem güzellik uzmanı hem de dijital içerik üreticisi olarak bilinir.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen bir soruşturma kapsamında, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından ikametgahlarında gözaltına alınan Polat ailesi ve yanlarındaki kişiler, sorgulama için İstanbul Emniyet Müdürlüğü Vatan Yerleşkesi'ne götürülmüştü ve ardından tutuklanmıştı.

SILA DOĞU NE YAPTI?

Daha önce de gözaltına alınmış olan Sıla Doğu, ünlü sosyal medya fenomeni Dilan Polat'ın kardeşidir. Sosyal medya hesabında yaptığı bir canlı yayında 'kokain içiyorum' itirafında bulunmasının ardından hakkında soruşturma başlatılmıştı.

SILA DOĞU TAHLİYE Mİ OLDU? SILA DOĞU HALA HAPİSTE Mİ?

Dilan Polat ve Engin Polat’ın da aralarında bulunduğu 18 kişinin yargılandığı davada bazı isimler için tahliye kararı çıktı. Dilan Polat’ın kardeşleri Sıla Doğu ve Can Doğu da bu isimler arasında yer alıyor. Paylaşılan ilk göre, Polat ailesi dosyasında aylık tutukluluk değerlendirmesi tamamlandı ve 4. Sulh Ceza Hakimliği, Dilan Polat, Engin Polat, Sezgin Polat, Ahmet Gün ve Alper Kürşat Polat’ın tutukluluk hallerinin devamına karar verdi. Ancak, Sıla Doğu ve Can Doğu’nun da aralarında bulunduğu bazı tutukluların tutuksuz yargılanmasına hükmedildi.

Sıla Doğu kimdir, kaç yaşında, ne yaptı, tahliye mi oldu, hala hapiste mi? ile ilgili etiketler Sıla Doğu
GÜNÜN VİDEOSU

Beşiktaş kongresi güne damga vurdu: Galatasaray'a küfürlü tezahürat!

Süper Lig'de yarın oynanacak Galatasaray - Beşiktaş derbisi öncesi gerilim tırmanmaya devam ediyor. Siyah-Beyazlılar'ın mali genel kurulunda Sarı-Kırmızılılar’a yapılan küfürlü tezahürat güne adeta damgasını vurdu.