Siirt’te askeri konvoyun geçişi sırasında patlama

Siirt’in Kurtalan İlçesi’nde PKK’lı teröristlerin yola döşediği mayın, askeri konvoyun geçişi sırasında patlatıldı.

Kurtalan İlçesi’nden akşam saatlerinde Beykent Köyü’ne giden askeri konvoyun geçişi sırasında PKK’lı teröristler tarafından daha önce yola döşenen patlayıcı, uzaktan kumanda ile patlatıldı. Patlama, konvoyun geçişinden hemen sonra meydana geldi. Olayda can kaybı ve yaralanma yaşanmazken, bölgede operasyon başlatıldı.

Osmaniye'de karakola taciz ateşi

Osmaniye'nin Hasanbeyli İlçesi'nde PKK'lı teröristler, jandarma karakoluna taciz ateşi açtı

İlçe merkezindeki Kaymakamlık hizmet binası yakınlarında bulunan Hasanbeyli İlçe Jandarma Karakol Komutanlığına, saat 12.45 sıralarında keskin nişancı tüfeği olduğu değerlendirilen silahla taciz ateşi açıldı. Yaklaşık 1 kilometre uzaklıktan yapılan ve ölen ya da yaralananın olmadığı saldırıda, karakolun nöbet kulübesine 2 ve merdivenlerine 1 kurşun isabet etti.

Hasanbeyli Kaymakamı Fahrettin Demir, saldırı sonrası karakola gelerek inceleme yaptı. Bölgede teröristlerin yakalanması için geniş çaplı operasyon başlatıldığı açıklandı..

Siirt’te askeri konvoyun geçişi sırasında patlama ile ilgili etiketler Siirt Kurtalan PKK patlama
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.