‘Sihirli Annem’in minik oyuncusu futbolcu sevgilisi ile evleniyor!

Kanal D'de yayınlanan 'Sihirli Annem' dizisinin çocuk oyuncularından Gizem Güven, sevgilisi futbolcu Caner Turp ile evlilik hazırlıkları yapıyor.

2003 yılında henüz 9 yaşındayken rol aldığı ‘Sihirli Annem’ dizisiyle tanınan ve ardından ‘Selena’ da da rol alan 1994 doğumlu genç oyuncu Gizem Güven, futbolcu sevgilisi Caner Turp ile sözlendi ve evliliğe adım attı.

yeryery

Haberi sosyal medya hesabından “Mutlu sonsuzluk için ilk sözümüzü verdik!” notuyla duyuran genç oyuncu birçok reklam çalışmasında yer aldıktan sonra 2002 senesinde Sihirli Annem dizisinde Ceren, Selena adlı dizide Leyla karakterlerini canlandırmıştı.

urter

Genç oyuncu eğitimini Beykent Üniversitesi Endüstri Ürünleri Tasarımı bölümününde yüzde yüz başarı bursu ile tamamladı.

ertertwe

GİZEM GÜVEN KİMDİR?

1 Ocak 1994 doğumlu genç oyuncu Gizem Güven ilk olarak Temiz Aile Temiz Gelecek adlı dizide 20 bölüm oynayarak oyunculuk hayatına adım atmıştır. Bir çok reklam çalışmasında yer alan Gizem Güven 2002 senesinde Sihirli Annem dizisinde Ceren karakterini canlandırmış ve büyük beğeni toplamıştır. Selena adlı dizide Leyla, Yedikule Hayat Yokuşu adlı dizidede Ayfer karakterine can vermiştir. 2015 yılında Show Tv’de yayınlanacak olan Ne Münasebet dizisinde Ayça karakterini canlandıracaktır. Beykent Üniversitesi Endüstri Ürünleri Tasarımı bölümünü yüzde yüz başarı bursu ile kazanmış ve eğitimine devam etmektedir. Gizem Güven’in babası Deniz Astsubayı’dır ve İstanbul doğumludur.

‘Sihirli Annem’in minik oyuncusu futbolcu sevgilisi ile evleniyor! ile ilgili etiketler oyuncu sihirli annem selena gizem güven
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.