SİHA’lı çifte operasyon! İki terörist PKK yönetim kadrosundan çıktı!

Suriye’de Haseke’nin Kuzeyi’nde ve Kamışlı’da aynı gün SİHA’lı iki operasyon gerçekleştirildiği ortaya çıktı. Öğlen saatlerinde Haseke’deki ilk operasyonda Eymen Ahmed Culi’nin Kamışlı’daki ikinci operasyonda ise Havval Aslan adlı teröristlerin etkisiz hale getirildikleri öğrenildi.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

MEVLÜT YÜKSEL/ÖZEL HABER

Türkiye bölücü terör örgütü PKK ve Suriye uzantısı YPG ile olan mücadelesini aralıksız olarak devam ettiriyor.

SİHA’lı çifte operasyon! İki terörist PKK yönetim kadrosundan çıktı!
İlk operasyon Haseki’nin Kuzeyi’nde Ali Fero yolunda yapıldı

 


TERÖRÜN BELİ YURT İÇİNDE KIRILDI!

 Kanlı örgüt, Güney Doğu ve Doğu Anadolu’da başlayan terör eylemlerini,aradan geçen yollarda şehirlere yaymıştı.Türkiye’nin kararlı tutumu ile bölücü terör örgütünün beli yurt içinde kırıldı.Bölücü örgüt PKK,İstanbul,Ankara,İzmir ve Antalya gibi büyük şehirlerde bombalı eylemler yapamaz hale getirildi. Örgütün yurt içinde Türk Silahlı Kuvvetleri,MİT ve polisin yaptığı ortak çalışması ile silahlı eleman sayısıda düşürüldü.

SİHA’lı çifte operasyon! İki terörist PKK yönetim kadrosundan çıktı! - Resim : 2

Ali Fero yolundaki SiHA operasyonunda

Eymen Ali Culi adlı terörist etkisiz hale getirildi.

 

SINIR ÖTESİ OPERASYONLAR SİHALAR İLE DEVAM EDİYOR!

Kandil’den sonra Suriye’de özellikle petrol, su ve tarım alanlarının olduğu yerleri işgal eden PKK/YPG’ye sınır ötesi operasyonlar yapıldı.Yine MİT’in bölge çalışmaları ile kanlı örgüte SİHA’lar ile ağır kayıplar verdirildi.

SURİYE’DE BİR GÜNDE ŞIHA İLE ÇİFTE  OPERASYON YAPILDI!

Terörle mücadelesine son yıllarda hız veren Türkiye bugün Suriye’de öğlen saatlerinde iki ayrı SİHA’lı operasyon gerçekleştirdi. İlk SİHA’lı operasyon öğlen saatlerinde Haseke’nin Kuzeyi’nde Ali Feron yolunda yapıldı.SİHA seyir halindeki bir aracı vurdu.İkinci operasyon ise ilk operasyondan yaklaşık yarım saat sonra yine Suriye'nin Amude kenti yakınlarında oldu.

SİHA’lı çifte operasyon! İki terörist PKK yönetim kadrosundan çıktı! - Resim : 3
İkinci operasyonda ise Havval Aslan adlı teröristin etkisiz hale getirildiği öğrenildi.

 

ETKİSİZ HALE GETİRİLEN İKİ TERÖRİST YÖNETİM KADROSUNDAN ÇIKTI!

SüperHaber’in güvenilir kaynaklardan elde ettiği bilgilere göre,Haseke Ali Fero yolundaki ilk operasyonda, Eymen Ahmed Culi’nin,Kamışlı’da Amude Kenti yakınların da vurulan  ikinci operasyonda ise Havval Aslan adlı teröristlerin etkisiz hale getirildikleri öğrenildi.SİHA’ların çifte saldırısı ile vurulan iki ayrı araçtaki teröristlerin, bölücü terör örgütü PKK/YPG yönetim kadrosundan aranan kişiler olduğu öğrenildi.

SİHA’lı çifte operasyon! İki terörist PKK yönetim kadrosundan çıktı! ile ilgili etiketler YPG
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.