Sığınmacılara yönelik tehlikeli oyun devam ediyor: Provokatif görüntüler ortaya çıktı

Sığınmacılara yönelik son dönemde sosyal medyada hızla artan provokatif paylaşımlar dikkat çektiyor. Söz konusu paylaşımların bir örneği de İstanbul'dan geldi. Bir sosyal medya hesabından yapılan paylaşımlara çok sayıda tepki geldi.

Son dönemde sosyal medyada sığınmacılara yönelik provokatif paylaşımlar dikkat çekiyor. Türkiye'de bulunan sığınmacılara yönelik provokatif paylaşımlarla yeni bir çatışmanın fitili ateşlenmeye çalışılıyor.

Öte yandan söz konusu provokatif paylaşımların haberleştirilerek servis edilmesi de dikkat çekiyor.

Sığınmacılara yönelik tehlikeli oyun devam ediyor: Provokatif görüntüler ortaya çıktı

Sığınmacılara yönelik son paylaşım İstanbul'dan geldi. Çektiği videoları TikTok hesabında paylaşan kişinin açık alanda silahla poz verdiği görülüyor. Çocuk parkında, elinde gerçek olup olmadığı belli olmayan tam otomatik silahla nişan alıp poz veren kişi o anları sosyal medyadan paylaştı.

Sığınmacılara yönelik tehlikeli oyun devam ediyor: Provokatif görüntüler ortaya çıktı - Resim : 2

Aynı kişinin diğer bir videoda ise sokak ortasında bir çocukla zorla oynamaya çalıştığı görüntüler yer alıyor. Yabancı uyruklu kişi, videoda küçük çocuğun yüzünü açmaya çalışırken görülüyor.

Sığınmacılara yönelik tehlikeli oyun devam ediyor: Provokatif görüntüler ortaya çıktı - Resim : 3

Sosyal medyada hızla yayılan görüntüler, vatandaşların büyük tepkisini çekerken, videoda yer alan kişi ile ilgili herhangi bir yasal işlem yapılıp yapılmadığı ise bilinmiyor.

 Sığınmacılara yönelik tehlikeli oyun devam ediyor: Provokatif görüntüler ortaya çıktı - Resim : 4

Sığınmacılara yönelik tehlikeli oyun devam ediyor: Provokatif görüntüler ortaya çıktı ile ilgili etiketler Sosyal Medya sığımacı paylaşım
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.