Sigaraya zam mı geldi mi? En ucuz ve en pahalı sigara ne kadar, kaç TL oldu?

30 Kasım 2023 tarihinde sosyal medyada dolaşan iddialara göre, sigaraya 5 TL zam geleceği konuşuluyor. Bu durum, sigara tiryakileri ve toplum tarafından büyük bir merak konusu haline geldi. Peki, sigaraya zam mı geldi mi? En ucuz ve en pahalı sigara ne kadar, kaç TL oldu? İşte, 30 Kasım güncel sigara fiyatları!

30 Kasım 2023 tarihi itibarıyla sigaraya dair dolaşan zam iddiaları, sosyal medyada geniş bir yankı uyandırdı. Özellikle Twitter başta olmak üzere çeşitli platformlarda paylaşılan asılsız bilgiler, sigaraya 5 TL zam geleceği yönündeki öne sürülen iddiaları içeriyor. Sigara, enflasyon sepetindeki ağırlığıyla dikkat çekerken, yıl başından itibaren yapılan 23 TL'lik zamın ardından 30 Kasım'da da 4 ila 6 TL arasında değişen fiyat artışları gündeme geleceği belirtiliyor. Peki, Sigaraya zam mı geldi mi? En ucuz ve en pahalı sigara ne kadar, kaç TL oldu? İşte, 30 Kasım 2023 güncel sigara fiyatları...

Sigaraya zam mı geldi mi? En ucuz ve en pahalı sigara ne kadar, kaç TL oldu?

SİGARAYA ZAM MI GELDİ? 30 KASIM 2023

 Enflasyon sepetindeki ağırlığı yaklaşık yüzde 4 olan sigaraya yıl başından itibaren toplamda 23 TL zam yapıldı. Son olarak, sosyal medyada paylaşılan bilgilere göre, 30 Kasım 2023 tarihi itibarıyla sigaralara 4 ila 6 TL arasında değişen fiyat artışları eklendi.

Sosyal medyada yapılan paylaşımlara göre, sigaralara 5 TL zam gelecek. Yapılan paylaşımlarda, bu zammın yeni yıldan itibaren geçerli olabileceği belirtiliyor. Sigara fiyatlarındaki bu değişiklik, yeni yıl itibarıyla tüketicilere yansıyabilir. Ancak belirtmek gerekir ki bu iddialar henüz resmiyete kavuşmadı.

EN UCUZ VE EN PAHALI SİGARA KAÇ TL OLDU?

Güncel fiyat listesine göre, en ucuz sigara 52 TL'den satışa sunuluyor.

Yapılacak olan 5 TL'lik zamla birlikte, bazı sigara fiyatları 60 TL'ye kadar çıkacak.

Sigaraya zam mı geldi mi? En ucuz ve en pahalı sigara ne kadar, kaç TL oldu? ile ilgili etiketler sigara zam
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.