Sigaranın ateşi pompaya sıçradı, görevli cayır cayır yandı

Suudi Arabistan'da bulunan akaryakıt istasyonunda akılalmaz bir olay yaşandı. Sürücünün sigarasından düşen ateş pompaya sıçradı. Pompayı uyzaklaştırmaya çalışan görevli bir anda alevler içinde kaldı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Suudi Arabistan’ın El-Kasım Bölgesi’nde bulunan bir akaryakıt istasyonunda yakıt alan bir araç alev topuna döndü. İstasyonda çalışan görevli ise bir anda alevlerin arasında kaldı. Can havliyle ateşlerden kaçan görevli kendi çabaları ile alevlerden kurtulmayı başardı.

Olay anı istasyonda bulunan güvenlik kamerası tarafından anbean kayıt altına alınırken, yakıt alan aracın sürücüsü ile görevli arasındaki konuşma sırasında yere yanan bir cismin düştüğü görüldü. Görevlinin panik halinde araçtan uzaklaşırken araca bağlı olan yakıt pompasını çıkarmak isterken alevler içinde kaldığı ortaya çıktı.

Araç sürücüsü de panik halinde aracını terk ederken, istasyon görevlileri yangına hızla müdahale etti. Bu sayede yangın büyümeden kontrol altına alındı. Yangının çıkış nedeninin ise sigara olduğu öne sürüldü.

Sigaranın ateşi pompaya sıçradı, görevli cayır cayır yandı ile ilgili etiketler Suudi Arabistan Yangın akaryakıt istasyonu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İran Cumhurbaşkanı Reisi’nin helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin hayatını kaybettiği helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı.