Sifu'nun erken erişimi PlayStaiton'da sorunlu başladı

2022 yılının merakla beklenen oyunlarından Sifu, çıkışından 2 günce erken erişime açıldı. Ancak PlayStaiton tarafında sorunlar çıktı. PlayStatiton kullanıcıları oyunu indirmede sorunlar yaşadı ancak sonrasında bu sorun çözüldü.

Geliştiriciliğini ve yayıncılığını Sloclap‘ın yaptığı Kung-fu dövüş oyunu Sifu'nun erken erişime açılması sonrası ilk yorumlar geldi. Oyun yayıncılığının önemli otoriteleri ilk incelemelerde yüksek puanlar verse de oyunun PS tarafında sorunlu olduğu öğrenildi.

8 Şubat'ta çıkacak oyunun Deluxe Edition paketini satın alanlar oyunu 48 saat önceden oynaya hak kazandı. Epic Store'da satışa çıkan oyunun normal versiyonu 69 liradan, Deluxe Edition ise 71 liradan satışa çıktı.

Oyunu PlayStation'da oynamak isteyenler ise bazı sorunlarla karşılaştı. Birçok kişi oyunu indirmede ve yüklemede sorunlar olduğunu bildirerek Sony ve Sloclap‘e tepki gösterdi.

Sifu'nun erken erişimi PlayStaiton'da sorunlu başladı

Sloclap ise Twitter hesabından yaptığı açıklamada Sony ile görüştüklerini ve sorunun çözülmesi için çalışmaların başladığını belirterek kullacılardan özür diledi. Sifu'nun geliştircisi firma, daha sonra ise sorunun çözüldüğünü ve PlayStaiton kullanıcılarının oyunu indirebileceklerini belirtti.

SİFU HAKKINDA

Sifu, intikam yolunda ilerleyen, ailesinin katillerinin peşindeki genç bir Kung Fu öğrencisinin hikâyesini anlatıyor. Herkese karşı tek bu çocuğun hiç müttefiki yok ve sayısız düşmanı var. Başarılı olmak ve ailesinin mirasını korumak için eşsiz Kung Fu ustalığına ve gizemli bir kolyeye güvenmek zorunda.

Sifu'nun erken erişimi PlayStaiton'da sorunlu başladı - Resim : 2

Oyunun en dikkat çeken özelliği, karakterin öldükten sonra yaşlanarak ve daha fazla tecrübe kazanarak yeniden canlanması oldu.

TEK YOL UYUM SAĞLAMAK

Hayatta kalmak için dikkatli konumlanmak ve çevrendekileri akıllıca kullanarak avantaj sağlamak çok önemli. Eline geçen her şeyi kullan: fırlatılabilen nesneler, geçici silahlar, pencereler ve çıkıntılar… Tüm ihtimaller sana karşı ve hiç kimseden merhamet görmeyeceksin.

İLK İNCELEME PUANLARI YAYINLANDI

Öte yandan erken erişime açılan oyunun ilk inceleme puanları yayınlandı. İşte bazı önemli oyun yayıncılarının verdiği puanlar:

Sifu'nun erken erişimi PlayStaiton'da sorunlu başladı - Resim : 3

IGN 9
GameSpot 9
Press Start 9
GameMag 8
COGconnected 88
PlayStation Universe 7.5
Game Informer 7.3
GameByte 7
Screenrant 3.5/5
Inverse 6

Sifu'nun erken erişimi PlayStaiton'da sorunlu başladı ile ilgili etiketler sifu erken erişim play staiton
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.