Sıfırıncı Gün İlk Bölümü 170 Dakika Sürdü, Tepkiler Gecikmedi!

tv8'in yeni dizisi Sıfırıncı Gün ilk bölümüyle ekrana geldi. İddialı hikayesi ve oyuncu kadrosuyla uzun süredir merakla beklenen Sıfırıncı Gün dizisinin ilk bölümü beklenenden uzun sürünce sosyal medyada tepkiler de gecikmedi.

Başrollerinde Engin Öztürk, Yiğit Özşener, Aybüke Pusat, Sarp Akkaya gibi yıldız isimlerin yer aldığı tv8 dizisi Sıfırıncı Gün ilk bölümüyle ekrana geldi. Uzun süredir merakla beklenen polisiye dizisi Sıfırıncı Gün ilk bölümünün beklenenden uzun sürmesi de tepki çekti.

Dizi sürelerinin zaten uzun süredir seyircinin eleştridği bir konu olmasına rağmen Sıfırıncı Gün bu riski almışa benziyor. 170 Dakika süren ilk bölümüyle Sıfırıncı Gün'e izleyicinin tepkisi de sosyal medyadan geldi.

BÜTÜN HİKAYEYİ İLK BÖLÜMDE VERDİLER

Sıfırıncı Gün dizisinin ilk bölümünün 170 dakikaya yakın sürmesi seyircinin tepkisini çekti. Yayında olan dizilerin zaten uzun sürmesi izleyicinin canını sıkarken ilk bölümüyle tüm hikayeyi aktarmaya çalışan Sıfırıncı Gün izleyiciden veto yedi.

Bakalım Sıfırıncı Gün ikinci bölümü ne kadar sürecek?

Sıfırıncı Gün İlk Bölümü 170 Dakika Sürdü, Tepkiler Gecikmedi! ile ilgili etiketler Sıfırıncı Gün Dizisi
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.