Sıfır faiz avantajını yakalamak için son günler! Akbank 10 bin TL'ye kadar destek verecek!

2022 yılının bitmesine sayılı günler kala senenin son avantajlı kredi kampanyasını duyuran Akbank, söz konusu kampanyası için son çağrısını yaptı. İşte Akbank’ın faizsiz finansman kampanyası…

Sene boyunca yükselen grafiklere sahip olan döviz kurları sebebi ile ciddi oranda değer kaybı yaşayan Türk Lirası, yapılan tüm maaş iyileştirmelerine rağmen tüketicinin en büyük problemi olarak kalmaya devam etti. Türk Lirası’nda yaşanan değer kaybı sebebi ile maaşları ne kadar yükselirse yükselsin alım güçleri standart seviyelere dahi ulaşamayan tüketiciler, nerede ise senenin tamamı boyunca nakit sıkıntısı yaşadı. Bu durum bankalara karşı oluşan kredi taleplerinin artmasına aracılık ederken olumsuz ekonomik koşullar sebebi ile artan faizler, tüketicilerin ellerini kollarını resmen bağladı.

Bankaların, ihtiyaç kredisi ürünleri başta olmak üzere diğer kredi ürünlerine ilişkin de yüksek faiz uygulamaları tüketicilerin 2022 yılı içerisinde karşı karşıya kaldıkları önemli problemler arasında yer aldı. Mevcut kazançları ile sabit giderlerine ve diğer ödemelerine yetişme konusunda sıkıntıya düşen ve dolayısı ile de nakit desteğine ihtiyaç duyan vatandaşlar, kredi faizlerinin de yükselmesi ile birlikte daha büyük bir sıkıntının içerisinde yer almaya başladılar. Bu kapsamda vatandaşların hiç değilse sene sonunda rahatlamalarını isteyen Akbank, yeni müşterilerini kapsayan avantajlı bir kredi kampanyası düzenlediğini duyurdu. Banka 9 Ocak tarihinde başvuru ekranlarının kapanacak olduğu kredi kampanyasına ilişkin detayları paylaştı.

AKBANK’TAN YENİ MÜŞTERİLERİNE SÜRPRİZ DESTEK!

Sıfır faiz avantajını yakalamak için son günler! Akbank 10 bin TL'ye kadar destek verecek!

20 Aralık tarihinde yeni bir kredi kampanyası düzenlemesi ile bankacılık sektörüne damgasını vurmayı başaran Akbank, yeni müşterilerine faizsiz nakit desteği vereceğini belirtti. Faizsiz ihtiyaç kredisi ürünü kapsamında yeni müşterilerine 10 bin TL’ye kadar finansman hizmeti sunulacağını ifade eden banka, kredi borcunun 12 aya kadar taksitlendirilebileceğini vurguladı.

AKBANK’IN FAİZSİZ NAKİT DESTEĞİNDEN NASIL YARARLANILABİLİR?

Akbank tarafından duyurulmuş olan faizsiz kredi desteğinden yararlanabilmek için 9 Ocak tarihine kadar Akbank Mobil uygulaması üzerinden Akbanklı olunması gerekmektedir. Akbanklı olma sürecinin tamamlanmasını takiben 10 gün içerisinde yine bankanın mobil uygulaması üzerinden kredi başvurusu yapılabilecektir.

Sıfır faiz avantajını yakalamak için son günler! Akbank 10 bin TL'ye kadar destek verecek! ile ilgili etiketler Akbank kredi
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.