Sıddık Erikli kimdir? Nerelidir? Ne iş yapıyor?

Sıddık Erikli kimdir, nerelidir, ne iş yapıyor merak ediliyor. Kısa süre önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Elazığ ziyaretinde gerçekleşen bir olay nedeni ile Sıddık Erikli şikayet edildi. Sıddık Erikli kimdir, nerelidir, ne iş yapıyor detaylar haberimizde.

Sıddık Erikli kimdir, nerelidir, ne iş yapıyor gündem oldu. Erdoğan’ın Elazığ ziyareti sırasında gerçekleşen olay nedeni ile Sıddık Erikli kimdir merak ediliyor. "Külliyenin adamıyım" iddiaları ile halkın önünü keserek tehdit savuran Sıddık Erikli ismindeki şahısın hayatını araştırdık. İşte, Sıddık Erikli kimdir, nerelidir, ne iş yapıyor…

Sıddık Erikli kimdir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a şikayet edilen Sıddık Erikli hakkında, Elazığ’da yerel gazetelerin birçoğunda haber çıktığı görüldü. Yaşadığı küçük bir ilçede kendi kendisine saltanat kurduğu iddia edilen Sıddık Erikli Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Elazığ da vatandaşı ziyareti sırasında “Külliyenin adamıyım” diyerek sokaktaki insanları tehdit ettiği için şikayet edildi.

 Sıddık Erikli’nin kriptolu telsiz olduğu iddia edilmekte. İddiaların bir diğeri ise sahip olduğu telsizden Türkiye’de kendisiyle birlikte 3 kişide daha olduğu olmasıdır.

Sıddık Erikli kimdir? Nerelidir? Ne iş yapıyor? ile ilgili etiketler Sıddık Erikli kimdir nereli ne iş yapıyor
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.