Şiddetli rüzgarla büyüyen yangında 4 ahşap ev kül oldu

Sivas'ın Koyulhisar ilçesi İkizkaya köyünde bir evde yangın çıktı. Şiddetli rüzgarın etkisiyle kısa sürede yayılan alevler 3 eve daha sıçradı. Yangında 4 ahşap ev tamamen yandı.

Sivas'ın Koyulhisar ilçesine bağlı İkizkaya köyünde, gece saatlerinde D.Y ait evde henüz nedeni bilinmeyen bir sebepten yangın çıktı. İki kişinin yaşadığı ev alevler büyümeden boşaltıldı. Evde yaşayanların çıkartılmasının ardından büyüyen yangın kısa sürede evi tamamen sardı.

Kontrol edilemeyen alevler bitişikteki üç ahşap eve daha sıçradı. Alevler adeta gecenin karanlığını aydınlatırken köy sakinleri 112 Acil Çağrı Merkezini aradı.

Bölgeye Koyulhisar ve Suşehri Belediyesi ile Koyulhisar Orman İşletme Müdürlüğü itfaiye ekipleri sevk edildi. Rüzgarın da etkisiyle alevler çevredeki 3 eve daha sıçradı. İtfaiye ekiplerinin, şiddetli rüzgar nedeniyle müdahale etmekte zorlandığı yangında 4 ev kullanılamaz hale geldi. İtfaiye ekiplerinin kontrol altına aldığı yangını söndürme çalışmaları sürüyor.

İHA-AA

Şiddetli rüzgarla büyüyen yangında 4 ahşap ev kül oldu ile ilgili etiketler Sivas Yangın Koyulhisar

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.