Şiddetli rüzgar yük gemisindeki konteynerleri uçurdu, işçiyi düşürdü!

Fas’ın Tanca kentinde etkili olan şiddetli rüzgar nedeniyle yük gemisindeki konteynerler denize düştü. Ayrıca bir işçi de yüksekten düşerek yaralandı. İşçi hastaneye kaldırılırken, maddi zararın büyük olduğu öğrenildi.

Fas’ın Tanca kentindeki limanda demirli olan yük gemisindeki konteynerler yük boşaltma işlemi sırasında denize düştü.

BİR İŞÇİ YÜKSEKTEN DÜŞEREK YARALANDI

Şiddetli rüzgarlar nedeniyle vinç sistemi arızalanırken, 1 işçinin de yüksekten düşerek yaralandığı aktarıldı. Düştüğü yerden güçlükle kurtarılan işçinin tedavi için hastaneye kaldırıldığı ifade edildi.

RÜZGARA RAĞMEN YÜK BOŞALTMAYA ÇALIŞTILAR

Kazanın kötü hava koşullarına rağmen yük boşaltma işlemine devam edilmesi nedeniyle yaşandığı açıklanırken, büyük maddi kayıp meydana geldiği belirtildi.

Şiddetli rüzgar yük gemisindeki konteynerleri uçurdu, işçiyi düşürdü! ile ilgili etiketler Rüzgar kaza İşçi yük gemisi koknteyner şilep düştü denize

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.