Şiddet uyguladığı için 3 çocuğunun velayetini kaybetmişti... Emre Aşık ile boşanma aşamasındaki Yağmur Sarnıç yeniden anne olmaya hazırlanıyor

Eski milli futbolcu Emre Aşık ile boşanma davası çekişmeli bir şekilde devam eden Yağmur Sarnıç’ın yeni bir aşka yelken açtığı Baycan Şenürek'ten hamile olduğu ve erkek bebek beklediği ortaya çıktı.

Emre Aşık ile yaşadığı kavgalarla gündemden düşmeyen Yağmur Sarnıç, geçtiğimiz aylarda Baycan Şenürek ile yeni bir ilişkiye başlamıştı. 'Canım istedi' diye şiddet uyguladığı çocuklarının velayetini kaybeden Yağmur Sarnıç dördüncü kez anne olmaya hazırlanıyor. Emre Aşık ile olaylı boşanma davası devam eden Sarnıç'ın sevgilisinden hamile olduğu ortaya çıktı.

 Emre Aşık ile yaşadığı kavgalarla gündemden düşmeyen Yağmur Sarnıç, geçtiğimiz aylarda Baycan Şenürek ile yeni bir ilişkiye başlamıştı. 'Canım istedi' diye şiddet uyguladığı çocuklarının velayetini kaybeden Yağmur Sarnıç dördüncü kez anne olmaya hazırlanıyor. Emre Aşık ile olaylı boşanma davası devam eden Sarnıç'ın sevgilisinden hamile olduğu ortaya çıktı.   'ASLAN KOCAM'  Sabah'tan Sema Dalgıç'ın haberine göre; İlişkilerini sosyal medyada ilan eden ikili, zaman zaman aşk fotoğraflarını da paylaşıyor. Sarnıç'ın paylaşımlarında Şenürek'e "Aslan Kocam" diye hitap ettiği görülüyor. Kontrollerini aksatmayan Sarnıç, önceki gün muayene sonrası aracına binerken görüntülendi. Göbeğinin iyice belirginleştiği görülen Sarnıç'ın erkek bebek beklediği öğrenildi.


'ASLAN KOCAM'

Sabah'tan Sema Dalgıç'ın haberine göre; İlişkilerini sosyal medyada ilan eden ikili, zaman zaman aşk fotoğraflarını da paylaşıyor. Sarnıç'ın paylaşımlarında Şenürek'e "Aslan Kocam" diye hitap ettiği görülüyor. Kontrollerini aksatmayan Sarnıç, önceki gün muayene sonrası aracına binerken görüntülendi. Göbeğinin iyice belirginleştiği görülen Sarnıç'ın erkek bebek beklediği öğrenildi.

 

 

Şiddet uyguladığı için 3 çocuğunun velayetini kaybetmişti... Emre Aşık ile boşanma aşamasındaki Yağmur Sarnıç yeniden anne olmaya hazırlanıyor ile ilgili etiketler Emre Aşık Yağmur Sarnıç Baycan Şenürek
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.