Sıcaktan kavrulacağız! Daha da kötüsü "Kharoon" sıcakları geliyor

Türkiye'de hava sıcaklıkları rekor kırmış durumda. Adını efsanevi üç başlı canavar-köpek "Cerberus" tan alan sıcak hava dalgası henüz geçmeden bir yenisi için uyarı yapıldı. Yunan mitolojisinde ölüleri tekneyle ruhlar alemine götüren "Kharoon"dan alan yeni sıcak hava dalgası daha da şiddetli bir şekilde geliyor...

Güney Avrupa ve Türkiye'yi yeni bir sıcak hava dalgası bekliyor. Avrupa'da ölümlerin yaşandığı sıcak hava dalgası sonrası İtalya'da termometrelerin 50 dereceye yaklaşması öngörülüyor.

YENİ SICAK HAVA DALGASI "KHAROON" GELİYOR

İtalyan meteoroloji servisi, önümüzdeki havta Yunan mitolojisinde ruhları yeraltı dünyasına götüren feribotçuya atfen Kharoon adını verdikleri sıcak hava dalgasının geleceğini belirtti. Sardinya merkezli bu sıcak hava dalgası, Türkiye'yi de etkileyecek.

Sıcaktan kavrulacağız! Daha da kötüsü "Kharoon" sıcakları geliyor

İtalyan meteorolog ve iklim uzmanı Giulio Betti BBC'ye yaptığı açıklamada, "Sıcaklıklar 19-23 Temmuz tarihleri arasında sadece İtalya'da değil, Yunanistan, Türkiye ve Balkanlar'da da zirveye ulaşacak. Bu bölgelerde yerel sıcaklık rekorları kırılacak.” dedi.

 

Sıcaktan kavrulacağız! Daha da kötüsü "Kharoon" sıcakları geliyor ile ilgili etiketler Sıcak hava durumu
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.