Sıcaktan deliren fil, bakıcısını ikiye böldü!

Sıcak hava dalgasıyla bunalan Tayland'da, akıllara durgunluk veren bir olay meydana geldi. Aşırı sıcaklar yüzünden çıldıran fil, 33 yaşındaki bakıcısına dişleriyle saldırdı. Bakıcının vücudu ikiye bölündü.

Tayland'ın güneyindeki Phang Nga eyaletinde meydana gelen olayda, 20 yaşındaki fil, sıcaklığın 31dereceye ulaştığı bölgede, dört gün boyunca terbiyecisi tarafından çalıştırıldı.

BAKICISINI İKİYE BÖLDÜ

Kavurucu sıcaklar sırasında kağucuk ağacı taşımak zorunda bırakılan Pom Pam adlı erkek fil, sıcakta 'çıldırdıktan' sonra 33 yaşındaki Supachai Wongfaed'i dişleriyle birkaç kez bıçakladı. Polis yetkililerinin açıklamasına göre hayvan, adamın vücudunu ikiye böldü.

KANLAR İÇİNDE BULUNDU

Polis, köy muhtarı ve kurtarma görevlileri adamı kanlar içinde ikiye bölünmüş halde buldu. Hayvancılık görevlilerinin fili sakinleştirici bir okla vurup uyutmasının ardından adamın cesedi alındı. Supachai, Khok Charoen bölgesinin eski belediye başkanının oğluydu. Tayland medyası, adamın cesedinin, cenazesi için gerekli dini törenlerin yapılması için ailesine verildiğini bildirdi.

Fillerin genellikle yumuşak huylu oldukları biliniyor, ancak kendilerini tehlike ya da tehdit altında veya savunmasız altında hissettiklerinde saldırganlaşabilirler.

Polisin iddialarına rağmen, insan ve vahşi yaşam çatışmasında uzmanlaşmış bir çevre sosyal bilimci olan Niki Rust, fillerin sıcak havalarda daha agresif hale gelmediğini söyledi.

Sıcaktan deliren fil, bakıcısını ikiye böldü! ile ilgili etiketler fil Tayland bakıcı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.