Sibel Can'ın Yunanistan tatilinden kareleri sosyal medyayı salladı

51 yaşındaki şarkıcı Sibel Can yaz sezonunu Yunanistan'da açtı. Tatilden karelerini Instagram hesabından takipçileriyle paylaşan Sibel Can'a beğeni ve yorum yağdı. Sibel Can fit haliyle görenleri büyüledi.

6 Haziran’da vereceği Harbiye konseri öncesi enerji toplamak için Yunanistan'ın Simi Adası'nda tatil yapan Sibel Can, fit haliyle takipçilerini büyüledi. Adanın Kali Strata adlı meşhur taş merdivenlerinde poz veren Can bu kareleri sosyal medya hesabında takipçileriyle de paylaştı.

Sibel Can'ın 2,8 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından son yaptığı paylaşımları gündem oldu. Kanal D ekranlarında yayınlanan ‘Şarkılar Bizi Söyler’ ile ekranlarda olan Can'ın fit hali dikkat çekti. Sibel Can güzelliğiyle görenleri büyüledi.

TATİL KARELERİNE BEĞENİ YAĞDI

Bu sezon hem Kanal D’de yayınlanan “Şarkılar Bizi Söyler” adlı programla ekran karşısına çıkan hem de yoğun bir konser programı olan Sibel Can, kısa bir tatil kaçamağı yaptı. Can’ın Yunanistan tatilinden kareleri kısa sürede takipçilerinden büyük beğeni aldı.

İşte Sibel Can'ın Yunanistan tatilinden kareleri...

Sibel Can'ın Yunanistan tatilinden kareleri sosyal medyayı salladı

Sibel Can'ın Yunanistan tatilinden kareleri sosyal medyayı salladı - Resim : 2

Sibel Can'ın Yunanistan tatilinden kareleri sosyal medyayı salladı - Resim : 3



Sibel Can'ın Yunanistan tatilinden kareleri sosyal medyayı salladı ile ilgili etiketler Sibel Can Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.