Sibel Can'ın yeni imajı herkesi şaşırttı!

Perşembe günü ‘Yeni Aşkım’ adlı albümünü piyasaya çıkaracak olan Sibel Can, kapak fotoğrafı için Ergin Turunç’un objektifinin karşısına geçti.

Kendi deyimiyle, “Aşk gibi taptaze” bir imaja bürünen sanatçının kareleri, Marmaris’te bulunan D- Maris Bay Hotel’de çekildi.

Sibel Can'ın yeni imajı herkesi şaşırttı!

ÇOCUKLARINA ÖZEL TEŞEKKÜR!
‘Yeni Aşkım’ için ‘aşk gibi taptaze’ bir imaja bürünen Sibel Can’ın albüm fotoğrafları Ergin Turunç tarafından Marmaris’te bulunan D-Maris Bay Hotel’de çekildi. Başarılı şarkıcı, albüm kapağında “Yeni Aşkım” albümümde aylardır benimle aynı heyecanı yaşayan, çocuklarım Engincan, Melisa ve Emir’e... Eserlerini benim yorumuma emanet eden besteci ve söz yazarı arkadaşlarıma, hepsi ayrı bir değer olan müzisyen arkadaşlarıma, emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyorum” sözleriyle, katkıda bulunanlara teşekkür etti.


ALBÜM NE ZAMAN ÇIKACAK?

Sanatçı Sibel Can, 11 parçadan oluşan 22'inci albümü ile müzikseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. ‘Yeni Aşkım’ adlı albüm, 14 Haziran Perşembe günü DMC etiketiyle, Sibel Can Production prodüktörlüğünde ve Orhan Alkan süpervizörlüğünde raflarda yerini alacak. 47 yaşındaki sanatçı, 13 Haziran’da albümünün çıkış ve klip şarkısı olarak Bahadır Tatlıöz imzalı ‘Kuyu’yu dijital platformda sevenlerinin beğenisine sunacak.

Sibel Can'ın yeni imajı herkesi şaşırttı! ile ilgili etiketler Sibel Can aşk gibi taptaze
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.