Sibel Can'dan endişelendiren haber! Bu akşamki Harbiye konserini iptal etti

Ünlü şarkıcı Sibel Can, bu akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu'nda vereceği konserini yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle iptal ettiğini ve ileri bir tarihe ertelediğini duyurdu. Sağlık durumuyla ilgili herhangi bir açıklamada bulunmayan Sibel Can hayranlarını endişelendirdi.

51 yaşındaki sevilen şarkıcı Sibel Can yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle, Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu'nda bu akşam vereceği konserini ileri bir tarihe ertelemek zorunda kaldığını duyurdu.


Konu ile ilgili Instagram hesabından bir paylaşımda bulunan Sibel Can, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

''Saygıdeğer Dinleyicilerim,
Yaşadığım sağlık problemi sebebiyle, bugünkü Cemil Topuzlu Harbiye Açık Hava Tiyatrosu’nda gerçekleştireceğimiz konserimi çok üzülerek ileri bir tarihe ertelemek durumunda kaldığımızı sizlerle paylaşmak istiyorum. En kısa zamanda tüm heyecanımla sizlerle buluşmayı bekliyorum. Sizleri çok seviyorum. ❤️''

Sibel Can'dan endişelendiren haber! Bu akşamki Harbiye konserini iptal etti

Sibel Can'ın bu paylaşımına aralarında oğlu Engincan Ural, Pınar Altuğ Atacan ve Kuşum Aydın'ın da bulunduğu çok sayıda takipçisinden 'geçmiş olsun' mesajları yağdı. Gözler Sibel Can'dan sağlık durumuyla ilgili gelecek açıklama çevrildi.

Sibel Can'dan endişelendiren haber! Bu akşamki Harbiye konserini iptal etti ile ilgili etiketler Sibel Can Konser Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu' Açıkhava Harbiye
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.