Sharapova'dan itiraf: Çok içtim, birden fazla erkekle...

Doping kullandığı gerekçesiyle kortlardan 2 yıl men cezası alan Rus tenisci Sharapova'dan itiraf geldi.

Rus tenisçi Maria Sharapova, son bir yıl içerisinde hayatının hiçbir döneminde tüketmediği kadar alkol tükettiğini itiraf etti.

Doping kullandığı gerekçesiyle Uluslararası Tenis Federasyonu (ITF) tarafından 2 yıl men cezası alan kadınlar dünya sıralamasının eski 1 numarası Rus Maria Sharapova son bir yıl içerisinde çok fazla alkol tükettiğini itiraf etti. Rus tenisçi bunun, son dönemde çok fazla dışarı çıkması ve sosyal bir hayatı olmasıyla alakalı olduğunu söyleyerek, "Hayatımda hiç içmediğim kadar içki içtim, aynı anda birden fazla erkekle flört ettim. Sonunda sosyal hayatım vardı" dedi.

769dd74d4674532be3d094f7dd4cfb65

Vogue dergisine konuşan Sharapova özel hayatıyla ilgili ise “Belki insan olmaktan dolayı çok müteessirim. Gerçekten çocuk sahibi olmak istiyorum. Ama işime ciddi bir şekilde odaklandım ve aslına bakarsanız birçok ilişkimin neden yürümediğini de böylece anlayabiliyoruym. Ben, bir şeyi diğerine feda ederek yaşayamam.” açıklamasını yaptı.

Amerikalı tenisçi Serena Williams ile ilgili de konuşan Sharapova, bir sporcu olarak Serena’ya büyük saygı duyduğunu söyledi.

Geçen yıl 26 Ocak’ta alınan doping numunesinde yasaklı “meldonyum” maddesine rastlandığı için verilen 15 ay doping cezası 26 Nisan’da sona erecek Sharapova, Stuttgart ve Madrid Açık’ın ardından İtalya Açık Tenis Turnuvası’nda mücadele edecek. Kariyerinde 5 grand slam şampiyonluğu bulunan Sharapova, İtalya Açık Tenis Turnuvası’nda 2011, 2012 ve 2015’te şampiyonluğa ulaşmıştı.

Sharapova'dan itiraf: Çok içtim, birden fazla erkekle... ile ilgili etiketler alkol içki erkek maria sharapova birlikte
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.