Shakira hastanede tedavi gören babasının ayaklarını öptü

Ünlü şarkıcı Shakira, hastanede tedavi gören babasına yardım ettiği o anları sosyal medya hesabından paylaştı. O anlar milyonlarca beğeni aldı.

Grammy Ödülü sahibi Kolombiyalı şarkıcı Shakira, Instagram'dan paylaştığı videoyla hayranlarının kalbini kazandı.

45 yaşındaki dünyaca ünlü şarkıcı Shakira, hastanede tedavi altına alınan 91 yaşındaki babası William Mebarak Chadid'in fizik tedavisine destek verirken çekilen bir videosunu hayranlarıyla paylaştı.

"VE HAYAT BAZEN..."

Ünlü şarkıcı, babasının bacaklarını elleriyle tutarak hareket ettirmesine yardım etti. Ardından da babasına cesaret verici sözler söyleyerek ayaklarından öptü. O anlarda doktor da kapının yanında durup baba ile kızı izledi.

Shakira o anları "Ve hayat bazen hastane ziyaretleri ile Cadılar Bayramı kostümleri arasında gerçekleşen şeylerdir" mesajıyla paylaştı. Paylaşıma takipçilerinden çok sayıda beğeni ve yorum geldi.

 

Shakira hastanede tedavi gören babasının ayaklarını öptü ile ilgili etiketler Shakira
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.